9 C
Rīga
otrdien, 16 aprīlis, 2024

Kas traucē sievietei atrast savu mīlestību? 5 ieradumi

 

Reiz piedzīvojot sirdssāpes, daudzas sievietes izvēlas izolēt sevi no vīriešiem. Viņas nolemj baudīt brīvību. No vienas puses tā patiesi ir mierīgāk, jo viņa var dzīvot, kā vēlas, bet no otras – vientulība ar laiku pārvēršas par garlaicību, padara mūs bezjūtīgus un noslēgtus. Vai ir iespējams kaut ko mainīt un piepildīt dzīvi ar mīlestību un krāsām? Jā! Portāls „Flytothesky” ir apkopojis piecus ieradumus, no kuriem būtu vērts tikt vaļā.

Brīvprātīga atturēšanās

Cik labi ir dzīvot vienai – var neiespringt par ēst gatavošanu un mājas uzkopšanu, var uzvilkt savu veco krekliņu, ēst čipsus un visu dienu gultā skatīties seriālu. Ja ir garlaicīgi, var pasaukt draudzenes… Lūk, ideālā atmosfēra! Neviens netaisa greizsirdības scēnas, neprasa notievēt, nepiekrāmē izlietni ar netīriem traukiem… Patiesībā, šai „paradīzei” ir arī otra puse. Tu, pašai nemanot, apaudz ar taukiem un pelējumu, pierodi visu savu brīvo laiku pavadīt mīkstā dīvānā ar sviestmaižu šķīvi klēpī, un tikmēr dzīve aiziet garām… Pārstāj to visu darīt! Ir pienācis laiks līst ārā no savas migas un parādīt sevi pasaulei!

Darbaholisms

Pilnīga sevis ziedošana darbam sirdssāpes spēj remdēt vien uz laiku – tu vienkārši daudz strādāsi un ātri nogursi. Bonuss ir tāds, ka tev radīsies nauda, kolēģu un priekšnieku atzinība un tu kļūsi par pieprasītu profesionāli. Tikai, kāda no tā ir jēga, ja nav ne laimes, ne veselības? Saproti vienu – dzīve nav tikai darbs. Ir jābūt arī kaut kam vairāk – hobijiem, saiknei ar cilvēkiem, romantikai, sportam, draugiem, radošumam – atvēli tam visam laiku.

Ieciklēšanās uz pagātni

Lai arī kāda būtu tava pagātne, skaista vai pārdzīvojumiem bagāta, nevajag uz to ieciklēties. Sliktās atmiņas pastiprina iekšējo trauksmi, mazina enerģiju un ievelk depresīvā stāvoklī. Labās atmiņas arī var kaitēt, liekot sievietei nožēlot par aizlaistajām iespējām un zaudēto laimi, kuru būtu varējusi saglabāt, ja uzvestos citādāk. Taču pagātni nevar atgūt. Ir jāsaprot, ka mūsu prātam un iztēlei patīk visu izdaiļot. Dzīvo tagadnē, neatgriezies tur, kur tevis sen jau nav.

Nejaukās draudzeņu sarunas

Dažkārt draudzenes satiekas nevis, lai iedvesmotu viena otru, bet gan, lai kopā ienīstu visus vīriešus. Daudzām patīk vienkārši runāt par to, cik netaisnīga ir dzīve, cik visi vīrieši ir slikti un, ka attiecības vispār vairs neizdosies atrast. Tādas sarunas nekādu labumu nesniedz. Tiec no tām vaļā!

Īpaša cilvēka gaidīšana

Cik gan labi būtu sastapr vīrieti, kurš ar vienu rokas vēzienu atrisinātu visas problēmas, atbrīvotu no garlaicības un skumjām… Diemžēl, šādi prinči ir sastopami tikai pasakās vai dziesmās. Realitāte ir nedaudz citādāka – visbiežāk vīrietis ir tieši tāds pats cilvēks kā tu, kurš daudz ko neprot, nesaprot, par kaut ko sapņot un kaut kur kļūdās. Svarīgi ir saprast, ka tad, kad divi cilvēki ir kopā, rodas divreiz vairāk prieka, un arī divreiz vairāk problēmu.

Meklē cilvēku, ar kuru tu vari būt patiesi, ar kuru vēlēsies attīstīties, mīlēt un augt!

 

Autors: Dieviete.lv

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.