15.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Viņš ir kopā ar tevi, lai aizmirstu bijušo – pazīmes, kas par to liecina

 

Vīrieša attiecības ar bijušo var sagādāt galvassāpes un pārdomas. Taču vēl ļaunāk ir saprast, ka viņš ir kopā ar tevi, lai aizmirstu viņu. Kā to var saprast?

Viņš nespēj mierīgi par viņu runāt. Pats fakts, ka tavā klātbūtnē viņš par viņu atceras, nav pozitīvs. Bet, ja viņš vēl runā par viņu ar emocijām – pat negatīvām, – viņš noteikti viņu nav aizmirsis.

Ir pagājis jau ilgāks laiks, bet viņš vēl nav iepazīstinājis tevi ar savu ģimeni un draugiem. Varbūt viņi pat nezina par tavu eksistenci?

Jums nav romantikas. Starp jums ir vairāk fiziskā saite, nekā emocionālā? Tā ir skaidra pazīme, ka viņa emocijas ir kaut kur citur. Ja jūs lielākoties tikai nodarbojaties ar seksu, pie tam bez īpašām emocijām no viņa puses, tad viņš vienkārši cenšas aizmirsties.

Viņš neplāno nākotni. Viņam nav uzreiz jāmetas uz viena ceļa un tevi jābildina, bet no viņa runām ir jāsaprot, ka viņš neplāno šķirties ar tevi. Vai viņš plāno ar tevi vismaz kopīgu atvaļinājumu?

Viņš steidzina notikumus. Jūs tikko sākāt tikties, bet viņš jau piedāvā sākt dzīvot kopā? Viņš pastāvīgi tev raksta un katru dienu vēlas satikt? Tas, protams, nav slikti, bet, iespējams, nav arī patiesi. Iespējams viņš tikai mēģina pārliecināt sevi par to, ka ir laimīgs un ka viss ir kārtībā. Iespējams viņš to dara, lai ieriebtu bijušajai.

Tu jūti, ka viņš salīdzina tevi ar bijušo. Varbūt viņš to nesaka skaļi, bet tu to jūti. Varbūt tu dari kaut ko, ko viņa nedarītu; varbūt viņš pat iesaka tev kaut ko, kas patiktu viņai. Ja tu jūti, ka viņš mēģina pārvērst tevi par viņu, tas tāpēc, ka tā arī ir.

Viņa draugi brīnās, ka viņš ar kādu tiekas. Ja viņa draugi šaubās par jūsu attiecībām, tad, iespējams, tas ir tādēļ, ka viņi zina kaut ko, ko nezini tu. Varbūt vēl vakar viņš raudāja savas bijušās dēļ, bet jau šodien ir kopā ar tevi.

Viņam bija sarežģīta šķiršanās. Viņa viņu pameta? Viņi bija kopā ilgus gadus? Ja ir pagājušas vien pāris nedēļas un pat mēneši, un viņš saka, ka ir jau aizmirsis viņu, diez vai tā būs patiesība.

Viņš jauc tevi ar viņu. Acīmredzot, viņš pārāk daudz domā par viņu, lai aizmirstu, ka tu esi viņam blakus. Varbūt viņš jauc kaut kādas detaļas: piemēram, tu dzer kafiju ar pienu, bet viņa zaļo tēju; tev mīļākā krāsa ir zaļa, bet viņai rozā…

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.