Attēls: Instagram.com/ cooking_mag/

Sastāvdaļas (6-8 porcijām):

  • 200 g laša fileja (+ galva un aste)
  • 4 kartupeļi
  • 1 burkāns
  • 1 sīpols
  • 1-2 lauru lapas
  • Melnie pipari
  • 1-2 ēdamkarotes olīveļļas
  • 200 ml saldā krējuma
  • 2 l ūdens
  • Dilles
  • 1 citrons

Pagatavošana:

Sagatavo nepieciešamos produktus, dārzeņu nomazgā, nomizo.

Zivs galvu un asti aplej ar aukstu ūdeni, pievieno lauru lapu, melnos piparus un izvāri buljonu. Kad gatavs, zivi izņem, buljonu nokāš.

Pievieno buljonam kartupeļus un vāra aptuveni 20 minūtes. Burkānus sarīvē uz rupjas rīves, sīpolu sasmalcina. Šos dārzeņus apcep un pievieno buljonam.

Laša fileju sagriež un pievieno zupai, vāra aptuveni 5 minūtes. Tad pievieno saldo krējumu un pieliek sāli (pēc gaumes).

Pasniedz ar dillēm un citronu.

Labu apetīti!

 

Autors: Dieviete.lv

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?