8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

7 attiecību veidi, kuriem nav nākotnes

 

Lai gan katras attiecības ir atšķirīgas, ir vairāki līdzīgi attiecību veidi, ar kuriem daudzi ir saskārušies, un no kuriem reti kad iznāk kaut kas pozitīvs.

Attāluma attiecības

Varbūt jūs sākāt tikties jau skolas laikos, bet tagad mācāties katrs savā pilsētā vai valstī. Varbūt jūs iepazināties ceļojuma laikā, iemīlējāties, un tagad mēģiniet kaut kā veidot attiecības, atrodoties katrs savā pasaules malā. Attāluma attiecības – tas nav slikti. Bet, ja neviens no attiecībās iesaistītajiem negrasās savā dzīvē kaut ko mainīt vai izstrādāt konkrētu rīcības plānu ar konkrētiem termiņiem, attiecības diez vai izdosies. Ja nav nosprausta un saredzama mērķa, attiecības tā arī paliek „karājoties gaisā”.

Ar vīrieti, kuru necieš tava ģimene un draugi

Ja tā ir, tad visticamāk tam ir arī pamatojums. Tev ar viņu ir jautri, varbūt viņš ir arī labs mīlnieks? Bet ar laiku fiziskā saikne pārstās būt galvenais magnēts attiecībās. Ar laiku tu sapratīsi, ka emocijām un zināšanām ir daudz lielāka nozīme. Tad arī šādas attiecības beidzas. Pie tam, kā ir iespējams būt attiecībās ar vīrieti, kurš nav ar tevi kopā ģimenes un draugu pasākumos, jo tie cilvēki viņu vienkārši necieš?

Viņš ir labs vīrietis, bet…

Viņš ir patiesi labs cilvēks, bet tu viņā saskati tikai labu draugu. Tu nejūties viņam līdzās kā svarīgākā un iekārojamākā sieviete pasaulē, jo arī tu viņu neiekāro. Viņš tev varētu būt brālis.

Attiecības bez saistībām

Jums patīk būt kopā, bet jūsu attiecības ir tikai fiziskā līmenī, un tās beidzas, kad vienam no iesaistītajiem rodas jūtas pret otru vai kādu citu cilvēku.

Attiecības uzreiz pēc šķiršanās

Tu sāki ar viņu tikties uzreiz pēc tam, kad izšķīries ar bijušo, jo viņš ir pilnīgs pretstats. Bet jau pēc pāris nedēļām tu saproti, ka viņš ir tikai „plāksteris” svaigajai brūcei, un nekas labs tur nesanāks.

Viss sarežģīti

Patiesi sarežģīti, jo pašlaik nav īstais laiks jūsu attiecībām. Starp jums ir jūtas, bet kaut kas pastāvīgi traucē: kāds no jums maina dzīvesvietu, kāds jau ir attiecības ar citu, kāds nav gatavs attiecībām utt. Tieši šāda veida attiecības ir iedvesmojušas izveidot statusu sociālajos tīklos ar nosaukumu „sarežģīti”.

Gandrīz „īstais un vienīgais”

Tās ir attiecības, kas liek domāt, ka tu beidzot esi atradusi savu īsto un vienīgo, bet pēdējā brīdī tu saproti, ka nekas tur nesanāks. Tas ir sāpīgi.

 

Autors: Dieviete.lv

 

2 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.