Attēls: Lifehacker.ru

Labs variants pusdienām vai vakariņām: barojošs un lēts. Pagatavošana gan aizņems ilgu laiku (pupiņas ilgi vārās), tāpēc labāk šo maltīti atlikt uz brīvdienām.

Sastāvdaļas:

  • 500 g pupiņu
  • 2 sīpoli
  • 2 burkāni
  • 50 g tomātu pastas
  • Pētersīļi un dilles
  • Sāls, elnie pipari, cukurs
  • Lauru lapa

Pagatavošana:

Iemērc pupiņas uz nakti aukstā ūdenī. Tad vāri 2-2,5 stundas, līdz ir gatavas.

Sīpolus sagriez un apcep. Burkānu sarīvē un apcep kopā ar sīpoliem. Pievieno pupiņas. Aplej dārzeņus ar ūdeni un sautē 20-30 minūtes. Pievieno tomātu pastu, nedaudz cukura, melnos piparus, lauru lapu un zaļumus. Sautē līdz gatavs.

Lai labi garšo!

 

Autors: Dieviete.lv

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?