2.2 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Kleitu stili, kuri lieliski nomaskē „vēderiņu” un „mīlas rokturīšus”

 

Figūras nepilnības „vēderiņa” un „mīlas rokturīšu” formā var būt pat slaidām sievietēm. Tas var izbojāt kopumā pat ļoti pievilcīgo figūru un sievietes pašpārliecinātību. Cenšoties izskatīties slaidākas, sievietes nereti pieļauj kļūdas, kuras izceļ nepilnības. Vairs nekāda maisveida apģērba! Sagaidi silto gada laiku skaistās un modīgās kleitās, kas piestāvēs dažāda vecuma sievietēm.

A-siluets

Klasiskais siluets noslēps nelielu vēderiņu un nevienmērīgu vidukļa līniju. Trapeces formas apģērbs paplašinās tieši sākot ar problemātisko zonu. Drosmīgākām sievietēm iesakām aplūkot retro stila kleitas, jo 2018.gadā tās ir aktuālas.

Grieķu stils

Modeļi ar paaugstinātu jostas vietu pilnībā noslēps visas problēmas, kas ir ķermeņa apakšējā daļā. Šis siluets akcentē skaistos plecus un kuplās krūtis.

Krekla un halāta tipa kleitas

Vēl viens modelis, kas piestāvēs dažāda vecuma sievietēm. Pateicoties piegriezuma īpatnībām, šis apģērbs ļauj izveidot sievišķīgu tēlu un noslēpt vēderu.

Vasarā lieliska izvēle būs gaisīga kreklkleita , kas izgatavota no dabīgiem materiāliem vai gara „halāta” tipa kleita.

Kleita „futrālis”

Pārbaudīta klasika, kura spēj pārsteidzošā veidā izlabot jebkuru sievietes figūru. Šajā gadījumā vislabāk būtu izvēlēties vidēja garuma kleitu. Galvenais nosacījums – kleitai jābūt šūtai no stingra auduma.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.