Attēls: Instagram.com/cookbloger

Sastāvdaļas:

  • ½ litrs kefīra
  • 1 glāze piena
  • 2 olas
  • 1 ½ glāze miltu
  • 2 ēdamkarotes cukura
  • ½ tējkarote sāls
  • ½ tējkarote sodas
  • 2 ēdamkarotes eļļas

Pagatavošana:

Katlā ielej kefīru un nedaudz uzsildi (jābūt siltam, bet ne karstām). Pievieno olas, cukuru, sāli, sodu un samaisa. Pievieno izsijātus miltus (mīklai jābūt kā biezam krējumam). Pienu uzvāra un palēnām pievieno kopējai pankūku mīklai (ja šķiet, ka mīkla ir pārāk šķidra, pievieno vēl nedaudz miltu). Tad pievieno eļļu, un mīkla cepšanai gatava!

Ļauj tai aptuveni 30 minūtes nostāvēties, un tad cep. Lai izdodas!

 

Autors: Dieviete.lv

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?