15.3 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Interesanti: Ko tava kafijas izvēle var par tevi pastāstīt?

 

Ir tāds teiciens: „Tu esi tas, ko tu ēd”. Bet, vai tam, ko tu dzer, ir mazāka nozīme? Piemēram, kafija, kurai tu dod priekšroku, var šo un to par tevi pastāstīt.

Melna – O, jā. Tu zini, ko vēlies no dzīve, zini, kā to iegūt, un esi gatava iet tam pakaļ, pat, ja būs upuri. Pret cilvēkiem tu esi ļoti izvēlīga, bet tiem, kas nonāk tavā „uzticības aplī”, tu esi īsts draugs.

Latte – Tas nenozīmē, ka tu klausies mūziku, kas tiek atskaņota uz platēm, bet apkārtējie tevi nosauktu par hipsteru. Tev patīk efektīvas, unikālas lietas, un tu vienmēr centies izcelties pūlī.

Ar pienu un cukuru – Kaut kādā ziņā tu esi nedaudz vecmodīga. Tu proti novērtēt vienkāršas lietas. Tu nesaproti veģetāriešus: priekš kam vispār dzīvot, ja ir jāatsakās no baudas? Tu neesi gatava ziedot savu laimi, lai sasniegtu mērķus.

Beztauku vaniļas latte – Draugi tevi uzskata par neizlēmīgu. Tu nespēj izvēlēties starp vienkāršību un pārlieku lielu greznību. Tev ir daudz mērķu, bet tie ir pretrunīgi, tāpēc pagaidām paliek nesasniedzami.

Frappuchino – Tu esi dzimusi, lai dzīvotu ar pilnu krūti! Tavos plānos ir alpīnisms, sērfings un lēkšana ar izpletni. Tu jau sen esi pāri pusaudžu gadiem, bet dvēselē vienmēr tāda būsi.

Ar pienu un šķipsniņu cukura (vai bez) – Tu zini, kā dzīvē saglabāt līdzsvaru. Tu esi tas cilvēks, kurš pērk mēbeles specializētā veikalā, bet noteikti sagaidīsi izpārdošanu. Tev patīk svinības un justies lamīgai.

Americano – Tu pati nesaproti, kādēļ tev dažkārt ir tik grūti komunicēt ar cilvēkiem. Tu dzer viskiju ar ledu un guli pa septiņām stundām katru nakti.

 

Tulkots no ārzemju interneta resursiem.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.