8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Uzzini, kā ikdienā piesaistīt veiksmi – katrs to spēj

 

Kādam panākumi un veiksme ir ikdiena, bet kādam nākas pamatīgi piepūlēties, lai kaut ko sasniegtu. Ja tu esi tajā otrajā kategorijā, tad nebēdā, jo veiksmi var piesaistīt, ja ievērosi dažus vienkāršus noteikumus.

Atbrīvo domas. Domas materializējas. Ja tu pastāvīgi domāsi par problēmām, tad kā magnēts tās pievilināsi atkal un atkal. Atmet visu negatīvo, kas mājo tavā prātā!

Iemācies pareizi atslābināties. Necenties visu un vienmēr kontrolēt. Iemācies atmest ar roku jebkurām problēmām. Tici, tā tās atrisināsies daudz ātrāk! Dzīve iet uz priekšu, tāpēc labāk mierīgi iedzer krūzi tējas, nekā satraucies par to, ko, iespējams, nemaz nevar mainīt.

Pieņem likteņa dāvanas. Patiesi laimīgs cilvēks bez ierunām tic savai veiksmei. Tavā īpašumā ir nonākusi loterijas biļete? Noteikti izmanto to un piedalies izlozē! Kāds tev piedāvā apmeklēt kāda jauna produkta prezentāciju? Kas zina, varbūt tu iegūsi to savā īpašumā.

Slavē sevi par sasniegumiem. Labāk paslavē sevi par katru mazo veiksmi, nekā kārtējo reizi nolamā par to, ka kaut kas nav izdevies. Biežāk pievērs uzmanību tam, kas ir noticis labi, nekā tam, kas nesanāca.

Cel pašvērtējumu. Paškritika, protams, ir laba. Bet mazās devās. Atgādini sev, ka esi gudra, skaista, talantīga, un veiksme paraudzīsies uz tavu pusi.

Piekrīti jauniem izaicinājumiem. Domā veiksme nāk pie tiem, kas sēž uz vietas un neko nedara? Pie tiem, kas atbalsta dzīvesveidu „darbs-mājas-darbs-mājas”? Piekrīti doties tur, kur neesi bijusi, piekrīti darīt to, ko neesi darījusi. Jauni iespaidi paver jaunas iespējas un atbrīvo ceļu veiksmei.

Izmanto savas stiprās puses. Dari to, par ko esi pārliecināta. Liec lietā savus talantus un spējas, un atceries, ka tu nevari būt laba it visā. Neizšķērdē savus spēkus tur, kur beigu beigās tevi piemeklēs neveiksme.

Esi pacietīga. Dažkārt, lai saņemtu to, ko patiesi gribi, vajag vienkārši pagaidīt. Neskrien, pastāvi malā, pavēro situāciju. Kad jutīsi, ka vari spert soli uz priekšu, dari to. Dažkārt veiksme ir rūpīgi pārdomāta rīcība, nevis pārgalvība.

Vairo optimismu. Ilgi gaidīji autobusu pieturā? Domā par labo – ka tas beidzot ir klāt, ka drīz tu būsi mājās, siltumā, pie  sev mīļiem cilvēkiem. Domas par to, ka mājas darbi ir iekavēti un kāju pirksti nosaluši, ir liekas un tikai atgrūž veiksmi.

Nebaidies no laimes! Iespējams, ka veiksme tevi mulsinās un liks domāt, ka tā dzīvē nemēdz notikt. Mēdz! Notici šai sajūtai un tam, kas notiek! Priecājies par vismazāko veiksmi pat tad, ja pirmajā brīdī tā šķiet nenozīmīga.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.