3.8 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Tu esi traka bijusī – pazīmes, kas par to liecina

 

Tā ir skarbā patiesība, ka mīlestība var padarīt mūs nedaudz trakus. Un, lai gan vīrieši nereti svaas bijušās sauc par drāmu rīkotājām un trakajām, dažkārt šis apraksts patiesi atbilst. Lūk, 10 pazīmes, kas liecina par to, ka tu esi viena no tām trakulīgajām…

Tu viņam pastāvīgi raksti un zvani. Pat, ja viņš neatbild. Un, ja viņš neatbild, tam ir iemesls, un tas nav tāpēc, ka viņš nav saņēmis tavu ziņu. Viņš ir to saņēmis, vienkārši viņš vairs negrib ar tevi komunicēt, un tev tas būtu jāsaprot.

Tu centies uzlauzt viņa sociālos tīklus. Ja tavs bijušais kaut kad deva tev savas paroles, tev nav tiesību tagad tās izmantot. Pat, ja tu tur neko īpašu nedari un vienkārši gribi pārbaudīt, ko viņš dara. Tā ir ielaušanās viņa privātajā telpā.

Tu izspiego viņu. Varbūt viņš ir izdzēsis tevi no saviem draugiem, nobloķējis tevi sociālajos tīklos – tas nozīmē, ka viņš nevēlas, lai tu jebkādā veidā iesaisties viņa dzīvē. Neizmanto savu draugu profilus, lai apskatītos viņa profilu. Aizmirsti un atlaid.

Tu vēl joprojām centies viņu atgūt. Tu izdomā mazus melus, lai pievērstu viņa uzmanību? Ja viņš tev paskaidroja, kādēļ izlēma iet savu ceļu, pieņem to un ej tālāk. Nekāda lūgšanās viņu atgūt tev nepalīdzēs.

Tu viņu izseko. Vai tu speciāli izvēlies pastaigāties vai braukt gar viņa māju, lai redzētu, kas tur iet iekšā un vai viņš ir mājās? Pārstāj analizēt viņa dzīvi!

Tu esi apsēsta ar domām par viņu. Ja tu pastāvīgi par viņu domā, tev ir jāatrod sev cita nodarbe. Sāc domāt par sevi.

Tu kaitini viņa draugus. Tie ir viņa draugi, nevis tavējie. Kad viņa draugi sāk no tevis izvairīties, tas nozīmē, ka tu viņiem traucē un viņi nevēlas ar tevi nekā saistīties.

Tu traucē viņa jaunajai dzīvei. Tu vairs neesi viņa draudzene, viņš var tikties ar ko vien vēlas. Pat, ja tu izbojāsi viņa jaunās attiecības, tas nenozīmē, ka viņš tev dos vēl vienu iespēju. Atlaid viņu un koncentrējies tam, kā dzīvot tālāk.

Taviem draugiem apnīk klausīties tevī. Ja tavi draugi domā, ka tu pārāk daudz domā, runā un uztraucies par savu bijuši, tad visticamāk viņiem ir taisnība.

Tu turpini rakstīt par šķiršanos. Izrādīt to sociālajos tīklos vispār nav forši. Tu vēlies, lai visi zinātu visas detaļas par tavu šķiršanos? Tas var izbojāt ne vien viņa reputāciju, bet arī tavējo.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.