Attēls: Instagram.com/instafood_ru/

Sastāvdaļas:

  • Laša fileja 450-500 g
  • 1 tējkarote sasmalcināta ķiploka
  • ½ tējkarote sasmalcināta ingvera
  • 4 tējakrotes medus
  • 2 ēdamkarotes sojas mērces

Pagatavošana:

Visas sastāvdaļas (izņemot lasi) sajauc kopā. Aplej ar to zivi un marinē aptuvnei 15-30 minūtes.

Uzsildi cepeškrāsni līdz 1750С, izklāj cepamformā foliju un liek virsū zivi. Aplej ar marinādi un cep aptuveni 15-20 minūtes (atkarībā no zivs biezuma).

Sulu, kas izveidojusies cepšanas laikā, izvāra un pirms pasniegšanas aplej ar to zivi.

Labu apetīti!

 

Autors: Dieviete.lv

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?