1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Kā vīriešu acīs kļūt pievilcīgākai – 8 padomi

 

Vēlies sastapt jauku vīrieti, ar kuru saistīt savu dzīvi, bet tas nekādi neizdodas? Varbūt ir vērts padomāt, kā tu izskaties un uzvedies. Mēs esam apkopojuši sarakstiņu ar lietām, kas būtu jādara, lai tu vīriešu acīs kļūtu pievilcīgāka.

Pilnveido sevi. Attīsti sevi un savu personību. Atmet nenobriedušus dzīves uzskatus un pieņem tikai to, kas tev piestāv šajā dzīves posmā.

Paplašini savu redzesloku. Tu jutīsies pārliecinātāka par sevi un gūsi jaunus iespaidus, kuri palīdzēs tev augt kā personībai. Un tas ir ļoti pievilcīgi.

Pievērs uzmanību savai ārienei. Tas ir vienkārši! Atjauno matu griezumu, nomaini kliedzošo grimu uz kaut ko dabiskāku, sāc rūpēties par savu ādu, apmeklē sporta zāli. Tev rokās ir visas kārtis, lai tu vaŗetu uzlabot savu ārējo izskatu un veselību.

Es dāsna. Esi dāsna pret sevi un citiem. Apēd savas mīļākās tortes gabaliņu, ja tiešām vēlies; uzdāvini kādam mīļam cilvēkam dāvanu. Tā vienkārši, bez iemesla.

Iemācies kaut ko jaunu. Uzlabo savas prasmes un izjūti vēlmi gūt zināšanas. Apmeklē kulinārijas vai floristikas kursus, uz kuriem jau sen vēlējies aiziet, vai noklausies izglītojošu lekciju, lai uzlabotu savas darba prasmes. Daudzpusīgas intereses padara tevi pievilcīgāku.

Kāp pa karjeras kāpnēm. Sasniedz nospraustos mērķus un veido kontaktus ar ietekmīgiem cilvēkim. Tādējādi tu vari gūt atzinību un cieņu, pateicoties savam centīgumam un prasmēm. Un, kas zina, varbūt tieši kāds konkrēts vīrietis īpaši novērtēs tevi.

Julia Roberts Laughing GIF - Find & Share on GIPHY

Iepazīsti savu dvēselisko pusi. Atklāj sevī savu patieso „es”. Meditē, apmeklē seminārus un lekcijas, raksti dienasgrāmatu… Dari jebko, kas varētu tev palīdzēt atklāt patiesību par to, kāda tu esi.

Vairāk ceļo. Ceļo, iepazīsti jaunas kultūras, iepazīsties ar jauniem cilvēkiem un kultūras vietām. Tas paplašinās tavu redzesloku un padarīs tevi par pievilcīgāku un interesantāku cilvēku.

Vairāk smejies. Esi labā omā un vairāk smaidi. Laimīgi un smaidīgi cilvēki ir paši pievilcīgākie. Tas ir tas, kas piesaista cilvēku skatienus, neatkarīgi no dzimuma. Pie tam, arī runājas un iepazīstas cilvēki labprātāk ar tiem, kas ar smaidu veras pretīm.

 

Autors: Dieviete.lv

 

1 KOMENTĀRS

  1. Kā būtu ja virsraksts būtu “ kā sievietes acis kļūt pievilcīgākam” varbūt pārmaiņas pēc daži labi vīrieši varētu uzlabot savu higiēnu, attieksmi un skatu uz pasauli. Piedodiet , atvainojiet, kopš kuriem laikiem sievietei ir jāpazemojas un jāmainās vīrieša dēļ.?!

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.