3.5 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Kāpēc vīrietis aiziet no attiecībām? 4 populārākie iemesli

 

Ir muļkīgi domāt, ka vīrietis pamet sievieti vienkārši tāpēc, ka grib brīvību. Protams, sieviete savā prātā iedomāsies desmitiem iemeslu, bet, vai nebūs vieglāk, ja zināsi patiesību? Portāls „Flytothesky” ir apkopojis četrus populārākos iemeslus, kādēļ vīrieši izvēlas aiziet no attiecībām.

Mīļotā pārvēršas par mammu

Piekritīsiet, ka ir grūti iekarot sievieti, ja viņa ar savu uzvedību atgādina mammu vai māsu. Vēl vakar viņa īstenoja viņa fantāzijas, redzēja viņā princi, dāvāja viņam nepieciešamo brīvību un neatkarību. Bet, kur tas viss pazuda? Sieva ir pārvērtusies par sievieti, kur kontrolē katru viņa soli, baro no karotītes un uzspiež savus noteikumus. „Tev tas ir jādara”, „izdari to”, „notīri kurpes”, „aizved bērnu”, „kur tu tik ilgi biji?”, „nekrīti man uz nerviem” utt. Kuru gan spēj uzbudināt viņas pavēlošais tonis, žņaudzošās rūpes un nebeidzamais noteikumu saraksts?

Sadzīve apēd jūtas

Ir sievietes, kas ar laiku vairs nepievērš savai ārienei un uzvedībai tik daudz uzmanības kā agrāk. Viņa pārstāj uzturēt sevi labā formā, vairs nesmaržo pēc kokosriekstu ķermeņa losjona, neieveido matus, valkā tikai savu veco halātu un, šķiet, ka pārtiek tikai no ātri pagatavojamām maltītēm. Protams, kaut kādā mērā šeit vainīgs ir arī vīrietis, jo viņš sievieti neiedvesmoja, nekļuva par piemēru… Taču tikpat lielā mērā sieviete arī pati ir vainīga, jo atslābst, pārstāj censties un pārsteigt un izvēlas nabadzītes mājsaimnieces lomu, nevis skaistas un par sevi pārliecinātas sievietes lomu.

Sieviete nesniedz emocijas

Daudzas sievietes mūsdienās neizrāda abpusēju interesi un rūpes, bet vēlas saņemt uzmanības apliecinājumus un dāvanas. Bet, kādēļ vīrietim vispār tā censties? Ko sieviete ir izdarījusi tādu, lai viņš vēlētos viņu aplidot, cienītu viņu un vēlētos noturēt sev līdzās? Viņa priecēja, šokēja, smīdināja, rūpējās? Vai viņa vispār spēja piepildīt vīrieša dzīvi ar spilgtām emocijām vai arī vienkārši ņēma un neko nedeva pretīm? Ja, nē, tad ir skaidrs, ka vīrietis sev blakus nevēlas „ledus kluci”.

Pārāk liela kontrole

Vīrietis nav kabatas sunītis, kuru visur var nēsāt līdzi. Viņš ir cilvēks ar saviem sapņiem un uzdevumiem dzīvē. Ja sieviete to nesaprot un visādi mēģina noturēt viņu pie saviem sāniem, liekot viņam darīt tikai to, ko sieviete vēlas, agri vai vēlu viņa paliks viena. Vīrietis nevar dienu un nakti sēdēt pie viņas kājām, dziedāt serenādes, apspriest kino un pastaigāties pa veikaliem. Ja sieviete apvainojas, žņaudz vīrieti ar savām kaprīzēm, nav jābrīnās, ja vīrietis pēc kāda laika aizbēg.

Kad viņš aiziet? Kad jūt, ka pasaulē ir arī sievietes, kas neuzvedas kā apmātas.

 

Autors: Dieviete.lv

 

1 KOMENTĀRS

  1. Ak, nabaga vīrieši 😀 Brīžam liekas, ka blakus ir invalīds , nevis VĪRIETIS! Manējais , kad aizskrēja pie citiem brunčiem , arī ņaudēja, ka SAVS vīrietis sievietei esot jālutina, par viņu esot jāparūpējas . Ka ēst pagatavot, drēbes izmazgāt un istabas sakārtot viņš pats varot , man redz, visulaiku vajadzējis plikai staigāt un striptīzu dejot un atsūkāt 😀 Piebildīšu , ka esmu vienmēr kopta , smaržīga , par sevi rūpējos , esmu tieva, mājas ir kārtībā , pelnu pati, mājās ir mājīgums un vienmēr garšīgs ēdiens, dārzs izravēts, zaptes un konservējumi sagatavoti, vāzēs vienmēr ziedi, nezāģēju , draugus un radus ar prieku uzņēmu, neviens nepaēdis nekad neaizbrauca, galva nekad nesāpēja… Tikai, nepagāja ne gads, kad skrien jau atpakaļ un vaimanā . Tikai, nu jau par vēlu , man blakus ir cits VĪRIETIS , kurš spēj mani novērtēt , ciena mani un uz rokām nēsā, saka , ka esmu IDEĀLA . Lūk tā , mīļie vīrieši , novērtējiet to , kas Jums ir blakus.

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.