8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Miesas krāsas augstpapēžu kurpes – sievietes garderobes „must have”

 

Sievietes garderobes pamatā ir jābūt diva veida apaviem: melnām un miesas krāsas laiviņām. Tieši šādus apavus ir visvieglāk kombinēt gan ar ikdienišķu, gan darba, gan svinīgo apģērbu. Uzvilkt šādas kurpes ir iederīgi gan birojā, gan dodoties pastaigā, gan apmeklējot teātri.

Tikai, nez kāpēc, daudzas sievietes miesas krāsas kurpes uzskata par nepraktiskām un pat pārāk pamanāmām. Lieta ir tāda, ka ar vārdu savienojumu „miesas krāsa” mēs esam raduši uzskatīt bēšo krāsu, to, kas līdzinās cilvēka ādas tonim. Taču viss nav tik vienkārši: eksistē desmitiem šīs krāsas toņu un izpildījumu, un katrs no tiem ir labs savā veidā.

Jau sen ir skaidrs, ka visiem cilvēkiem nav viens ādas tonis, tāpēc ir arī skaidrs, ka „miesas krāsa” katram būs cita. Tā var būt nedaudz brūna vai dzeltenīga, rozā vai pat pelēcīga. Tev vienkārši ir jāstaigā pa veikalu un jāmeklē tās miesas krāsas kurpes, kuras uz tavas kājas izskatās visnemanāmāk.

https://www.instagram.com/p/BgEvcY-FrK6/?tagged=nudeheels

Šie apavi ir lielisks papildinājums tavam tēlam, jo padara to sievišķīgāku, izteiksmīgāku un kājām liek izskatīties garākām. Daudzi stilisti un dizaineri uzskata, ka tieši šādi apavi ir viens no katras sievietes garderobes pamatelementiem.

Tu valkā miesas krāsas apavus?

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.