1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

3 apģērba gabali, kuriem budžetā līdzekļi vienmēr ir jāatvēl

 

Modes tendences ir ļoti mainīgas, tomēr ir konkrēti apģērba elementi, kas savas pozīcijas saglabā nemainīgi. Šoreiz mēs vēlamies izcelt trīs lietas, kuras nepakļaujas sezonalitātei un tendencēm: tās ir aktuālas jebkurā vecumā un jebkurai figūrai. Varbūt tieši šo lietu nav tavā garderobē?

Melnas bikses

Tās var būt gan klasiskas, taisna griezuma bikses, gan džinsu bikses. Gar ar paaugstinātu jostas vietu un šauriem galiem, gan pazeminātu jostas vietu ar platiem galiem. Melnas bikses iederēsies visur! Klasiskas – darba, teātrim, ballītei; džinsu – ikdienai.

Melnas bikses var kombinēt ar daudzām krāsām, atrodi tikai to, kas tev vislabāk patīk. Tieši tāpēc tas ir universāls apģērba gabals, kas būs aktuāls vienmēr.

https://www.instagram.com/p/BgTNJGADmlc/?tagged=leatherjacket

Ādas jaka

Tradicionāli melnā vai glamūrīgos pasteļtoņos – ādas jaka ir lieliska alternatīva vieglam mētelim vai žaketei. Tā lieliski sader ar daudziem garderobes elementiem: to var valkāt ar kupliem vai zīmuļveida svārkiem, džinsiem, klasiskām biksēm un pat kleitu. Ādas jaka piešķir tēlam jauneklīgu izskatu un “svaigumu”.

https://www.instagram.com/p/BgTIobVDRbz/?tagged=turtleneck

Džemperis ar augstu apkakli

Klasisks džemperis ar augstu apkakli melnā, pelēkā, tumši zilā vai smilšu krāsā ir praktisks apģērba gabals, kuram ir vieta jebkuras modīgas sievietes garderobē. Tas lieliski izskatīsies ar šauriem džinsiem, kuriem ir paaugstināta jostas vieta, žaketēm, zīmuļsvārkiem un mēteļiem.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.