Attēls: Lifehacker.ru

Marinēt var ne tikai šašliku. Ja gribi mājās pagatavot maigu un sulīgu cūkgaļu, izmanto kefīra marinādi.

Sastāvdaļas:

  • 1 sīpols
  • 1 daiviņa ķiploka
  • 1 kefīra glāze
  • 1 lauru lapa
  • Sāls un pipari – pēc garšas

Pagatavošana:

1.Ņem gaļu, ko vēlies iemarinēt (piemēram 800 g cūkas kakla karbonādes) un apber ar sāli un pipariem.

2.Sīpolu sagriež riņķos, ķiploku sasmalcina.

3.Gaļai pielej kefīru, sajauc kopā ar sīpolu un ķiploku, pieliek lauru lapu.

4.Gaļu marinādē liek ledusskapī. Pēc 1-2 stundām ietim folijā un cep cepeškrāsnī 40-50 minūtes.

Lai labi garšo!

 

Autors: Dieviete.lv

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?