Sastāvdaļas:

  • 3 ēdamkarotes olīveļļas
  • ¼ tējkarote maltu melno piparu
  • ½ tējkarote sāls
  • 8-10 vistu spārniņi
  • 4 ēdamkarotes medus
  • 2 ēdamkarotes sviesta
  • 1 daiviņa ķiploka
  • ½ tējkarotes paprikas pulvera

Pagatavošana:

1.Sajauc kopā olīveļļu, sviestu, piparus un sāli un ierīvē ar to vistu spārniņus.

2.Izkārto spārniņus uz cepampannas, kurai uzklāts cepamais papīrs. Cep 210 °C aptuveni 25-30 minūtes, gatavošanas laikā apgriežot vistu uz otru pusi.

3.Tikmēr liec uz plīts katliņu un uzvāri medu, kam pievienots sviests, sasmalcināts ķiploks un paprika. Vāra vēl 1-2 minūtes, periodiski apmaisot. Mērcei ir nedaudz jāsabiezē.

4.Aplej ar to vistu spārniņus un cep cepeškrāsnī vēl 5 minūtes.

Lai labi garšo!

 

Autors: Dieviete.lv

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?