Sastāvdaļas:

  • 150 g smilšu cepumu
  • 75 g sviesta
  • 900 g „Filadelfijas” siera
  • 200 g pūdercukura
  • 200 g krējuma (20%)
  • 3 ēdamkarotes miltu
  • 3 olas
  • 1 olas dzeltenums
  • Šķipsniņa vaniļas cukura

Pagatavošana:

1.Blenderī sasmalcini cepumus, pievieno tiem izkausētu sviestu un kārtīgi samaisa. Vienmērīgā kārtā izklāj masu cepamformas dibenā (diametrā 23 cm) un piespiež. Cep 180°C aptuveni 10 minūtes. Pēc tam ņem ārā un ļauj atdzist.

2.Tikmēr sajauc kopā sieru un pūdercukuru. Pievieno krējumu un miltus un samaisa vēlmreiz. Pakāpeniski pievieno pa vienai olai, dzeltenumu un vaniļas cukuru. Maisa, līdz rodas vienmērīga masa.

3.Masu vienmērīgi izklāj uz izceptās pamatnes un liek krāsnī uz 45 minūtēm un cep 160 °C.

Lai labi garšo!

 

Autors: Dieviete.lv

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?