6.1 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Darīsim to ātri: pieci padomi seksam, kad ir maz laika

 

Ātrs sekss, kad laika ir pavisam maz, uzbudina daudzus. Kas būtu jāatceras un jāņem vērā, lai šis “fiksais sekss” nepārvērstos par katastrofu un vilšanos?

Izbrauciet ar auto

Jums nekad nav bijis sekss mašīnā? Vienmēr var pamēģināt! Aizbrauciet kaut kur tālāk projām no ziņkārīgiem skatieniem, iekārtojieties ērtāk un aiziet!

Neizģērbieties

Mājās uzvelc garu kleitu vai kreklu (bez apakšveļas), jo tad pievērsties mīlas rotaļām būs daudz vieglāk un, galvenais, arī ātrāk. Ja tev būs jāvelk nost bikses un vēl apakšveļa, jūs zaudēsiet vērtīgo laiku vai vispār – visu uzbudinājumu.

Izmēģiniet jaunu pozu

Piemēram, ja tu esi virspusē, pamēģini atliekties tālāk, nekā parasti. Jā, varbūt no sākuma šķitīs nedaudz savādi, toties sajūtas kļūs izteiksmīgākas. Un vispār, nebaidies eksperimentēt. Dažkārt pietiek ar mazumiņu pārmaiņu, lai sajūtas būtu daudz patīkamākas.

Pamēģiniet mīlēties skaļāk

Elsošana, uzbudinošas frāzes – tam visam ir jābūt! Neierobežo sevi, izbaudi procesu un, kas zina, varbūt orgasmu ilgi nebūs jāgaida. Ātrā seksā tam ir liela nozīme.

Izmantojiet lubrikantu

Fiksais sekss ir piemērots notikums, lai izmantotu lubrikantu. It īpaši, ja pirms tam nekad neesat to darījuši. Ja baudas gūšanai ir piešķirtas vien dažas minūtes, tu diez vai paspēsi pati kārtīgi “iekarst”, tā kā lubrikants būs tieši laikā.

 

Autors: Dieviete.lv

 

8 KOMENTĀRI

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.