0.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Vīriešu frāzes, kurām vienkārši ir jātic (nevis jāmeklē apslēpta nozīme)

 

Analizēt visu, ko vīrietis saka, dara vai raksta – tas ir tas, ko daudzas sievietes dara automātiski. Nez kāpēc viņas domā, ka viņš domā pavisam kaut ko citu, nevis to, ko raksta. Tā, it kā viņa teiktajam būtu vēl kāda nozīme. Lai gan dažkārt tā patiesi arī ir, tomēr ir frāzes, kurām otru nozīmi nav jāizdomā. Vienkārši tici tam, ko viņš saka.

“Es tevi nemīlu” – Ja viņš tā saka, tad tā arī ir. Nevajag domāt, ka viņš to saka tikai tāpēc, lai tevi sāpinātu. Viņš to saka, lai tu vairs nelolotu cerības un necenstos viņu pārliecināt par pretējo.

“Es nemeklēju neko nopietnu” – Viņš ir godīgs pret tevi, jo nevēlas, lai tu nepareizi saprastu viņa nodomus un attieksmi pret tevi. Viņš pareizi dara, tā kā nesapņo par neko vairāk, ja viņš saka, ka nekā tur nebūs.

“Es vienkārši gribu atpūsties ar draugiem” – Ja viņš ir nolēmis neņemt tevi līdzi uz tikšanos ar draugiem vai arī uzaicina draugus pie sevis, tas nozīmē, ka viņš vienkārši grib būt ar draugiem, un tev nav jāraksta viņam katru stundu, lai noskaidrotu, ko viņš dara. Viņš nepriecāsies.

“Es jau aizmirsu savu bijušo” – Ja tu būsi greizsirdīga bez nopietna iemesla, viņš attālināsies no tevis. Ja viņš saka, ka bijusī viņu vairs neinteresē, tad nomierinies un pieņem to.

“Es vēlos nopietnas attiecības” – Neviens vīrietis nepiekritīs nopietnām attiecībām, ja patiesi to nevēlas.

“Es tevi mīlu” – Ja vien viņš nav no tiem vīriešiem, kurš atzīstas mīlestībā tik bieži, ka šie vārdi zaudē jēgu, tad vari viņam ticēt. Ja viņš to saka skaidrā prātā un cieši skatoties tev acīs, viņš to patiesi arī domā.

“Man dzīvē svarīgākā ir karjera” – Darbaholiķis zina, ka ir darbaholiķis, un viņš zina, ka sievietei ir jāvelta daudz laika un uzmanības, kuru viņš pašlaik nav gatavs dot. Tāpēc viņš arī tieši pasaka par to, lai izvairītos no turpmākajiem strīdiem par to, ka viņam nākas aizkavēties darbā vai jāatceļ randiņš pēkšņu darīšanu dēļ.

“Es neticu laulībai” – Cilvēki bieži tā saka, bet pēc tam maina savas domas. Bet, ja viņš to tev saka, kad zina, ka tu vēlies precēties, tā nav laba zīme. Protams, varbūt viņš vienkārši vēl nav gatavs, bet tu tiešām vēlies gaidīt, lai zinātu, vai viņš vispār pārdomās?

“Es negribu bērnus” – Arī šajā jautājumā daudz cilvēki maina savu viedokli, taču, ja pašlaik viņš saka, ka bērnus nevēlas, tad ir jātic esošajai situācijai. Nevajag cerēt, ka viņš pārdomās, jo tas var arī nenotikt.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.