6.1 C
Rīga
ceturtdien, 18 aprīlis, 2024

Tu viņam esi pārāk laba – pazīmes, kas par to liecina

 

Tev šķiet, ka jūsu attiecībās nav līdzsvara? Tev šķiet, ka vīrietis attiecībās iegulda mazāk, nekā tu? Tev dažkārt šķiet, ka esi viņam pārāk laba? Zini, varbūt tev nemaz nešķiet. Portāls “Power of Positivity” ir apkopojis pazīmes, kas varētu to pierādīt.

Viņā neraisa sajūsmu tavi panākumi

Pie tam nekādi. Tavi profesionālie panākumi viņam nav interesanti, jo viņa ambīcijas atrodas līmenī “nav svarīgi, kur strādāt. Galvenais, ka vispār darbs ir”. Jēdziens “personiskā izaugsme” viņam ir svešs, tā kā arī ar to viņu pārsteigt nevar. Bet tavi hobiji vispār viņam šķiet laika un naudas izšķiešana.

Tev viņš pastāvīgi ir “jābaksta uz priekšu”

Tu patērē daudz spēku, lai pastumtu viņu uz priekšu, un nav pat svarīgi, par ko ir runa. Karjeru viņa vietā plāno tu, brīvā laika pavadīšanas iespējas plāno tu, un vispār it visā viņš ir jāpierunā. Viņš vienkārši nesaprot, kāpēc ir kaut kur jāskrien un kaut kas jādara, ja var arī pasēdēt mājās.

Viņš nepatīk ne tavai ģimenei, ne draugiem

Kad mēs iemīlamies, mums šķiet, ka tas vīrietis ir pats labākais un veiksmīgākais pasaulē. Bet tie, kas ir pret jūsu attiecībām, ir ienaidnieki un skauģi. Taču patiesībā tas ir diezgan brīdinošs signāls: ja visi tev apkārt saka, ka jūsu attiecības neatbalsta un ka nekas tur neizdosies, tad tā varētu arī būt.

Jums atšķiras kultūras izpratne

Šis ir pamanāmākais signāls, kurā neko daudz labot nevar. Viņš nesaprot tavus jokus, neatpazīst citātus no tavām mīļākajām grāmatām un filmām, viņš nepazīst mūziku, kuru tu klausies… Viņā neraisa prieku nekas no tā, kas dara tevi laimīgu. Un trakākais ir tas, ka viņš nav gatavs neko mainīt. Viņš vienkārši nesaprot, priekš kam tas būtu vajadzīgs.

Jums ir garlaicīgs sekss

Tu uzskati, ka seksuālo dzīvi ir jāattīsta, bet viņš ir apstājies fiziskajā līmenī. Tu vēlies eksperimentēt un izmēģināt jaunas lietas, bet viņš ir pārliecināts, ka ar divām pozām ir gana. Tu domā par to, kā likt viņam justies labi, bet viņš par to, kā ātrāk beigt un aizmigt. Nē, tā nedrīkst. Netērē savu laiku.

Viņš nogrūž atbildību uz tevi

Un nav svarīgi, kas šoreiz nogāja greizi. Tā atkal esi tu, atkal esi vainīga. Tev viss bija jāparedz, tev viņš bija jābrīdina…

Viņš nenovērtē to, kas tev ir svarīgs

Sākas viss ar sīkumiem: jūs aizejiet uz gleznu izstādi, tu ar sajūsmu baudi mākslu, bet viņš saka, ka neko šausmīgāku nav redzējis. Tad viņš sāk tev jautāt, priekš kam tu pērc dārga zīmola lūpu krāsu, ja tādu pašu var nopirkt tirgū daudz lētāk. Jā, redz, viņš ir gudrs, tev tu muļķe, kura tikai izšķiež vējā savu laiku un naudu.

Jūsu nākotne tev ir miglā tīta

Patiesībā, tu vispār neredzi nākotni ar šo cilvēku, tikai pagaidām vēl nespēj līdz galam to pieņemt vai atzīt.

Viņš strādā sev, bet tu – abiem

Jā, viņš visu savu algu nogrūž savos tēriņos, bet tu maksā gan par mājokli, gan par pārtiku, sadzīves lietām, medikamentiem, kopīgo izklaidi un vēl mēģini sev kaut ko atlikt.

Ar izskatu viņam arī ir problēmas

Tas ir ļoti svarīgi. Ja jūs izejat sabiedrībā un tevi pārņem kauns, jo viņš izskatās pēc kaut kā nenosakāma, tad nekas labs tur nesanāks. Tu taču nevēlies kā gādīga māmiņa pirkt viņam apģērbu, aiz rociņas vest pie friziera un mācīt manieres, vai ne?

Viņš tev saka: “Sievietei ir pienākums”

Tev viņa labā ir jādara viss, bet viņam tavā labā – nekas. Pazīstama dziesmiņa? Tad, lūk, tas arī pierāda, ka tu viņam esi pārāk laba. Ārā 21.gadsimts, ja viņš vēl nav pamanījis…

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.