6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

10 ikdienišķi padomi sievietēm, kuras vēlas mainīt savu dzīvi uz labo pusi

 

Vēlies kaut ko vairāk no savas dzīve? Tev ir sajūta, ka tu kaut ko laid garām? Daudzām sievietēm ir bijušas šādas pārdomas. Lai kaut ko mainītu uz labo pusi, mums ir jāizkāpj no savas komforta zonas un jādara lietas, no kurām iepriekš esam izvairījušās. Portāls “Beauty and Tips” ir sagatavojis padomus, ar ko varētu sākt.

Nosnaudies

Cik daudz reižu tu esi dzirdējusi cilvēkus sakām, ka diendusa un snauduļošana ir domāta slinkiem cilvēkiem? Paskaties uz tiem, kas to apgalvo. Viņi paši dzīvē ir veiksmīgi vai neveiksmīgi?

Tikai 20-30 minūtes miega pēcpusdienā ir pietiekami, lai atjaunotu tavus enerģijas krājumus, līdz ar to tev pietiek spēka kaut ko produktīvu darīt arī vakarā. Kamēr tie, kas pēspusdienā nenosnaužas, mieg ciet televizora priekšā jau astoņos vakarā, tev vēl ir pietiekami daudz enerģijas, lai darbotos vēl pāris stundas.

Lejupielādē pareizās aplikācijas

Ir 2018.gads. Tehnoloģijas attīstās ļoti ātri un aplikāciju ir ļoti daudz. Ja tu dzīvē vēlies būt veiksmīgāka un produktīvāka, sāc lejupielādēt pareizās aplikācijas un rīkus, kuri sniegs tev atbalstu un labumu. Laika plānošanas, motivēšanas, pašattīstības, fitnesa, produktivitātes aplikācijas… Saraksts ir tiešām garš!

Mosties agri un ēd brokastis

Agra celšanās sniedz tev vairāk laika strādāt pie saviem mērķiem, kamēr veselīgas un barojošas brokastis dāvā pietiekami daudz enerģijas gan rīta cēlienam, gan visai dienai kopumā. Brokastis aktivizē tavu vielmaiņu, uzlabo omu un var pat veicināt svara zudumu.

Pret cilvēkiem esi jauka

Laba attieksme ļauj justies labi gan citiem, gan tev. Meklē cilvēkos labo, izsaki viņiem komplimentus, ja tu iedomājies par viņiem kaut ko pozitīvu. Izstaro un absorbē pozitīvo enerģiju un pēc tam izmanto to savu mērķu sasniegšanai.

Ik pa laikam maini savu apkārtējo vidi

Mūsu radošums “aizmieg”, ja mēs visu laiku esam vienā un tajā pašā vietā un darām vienu un to pašu. Lai to stimulētu, ir jāmaina apkārtējā vide.

Dodies atklāt jaunas vietas savā pilsētā vai valstī, apskati kaut ko jaunu, iepazīsti jaunus cilvēkus un ļauj viņiem atmodināt tavu radošumu un entuziasmu. Jaunu vietu apmeklēšanu padari par ieradumu.

Dzer vairāk ūdeni

Ūdens ir dzīvības eliksīrs, taču daudzi to nedzer pietiekamā daudzumā. Ūdens mūs “pabaro”, dāvā enerģiju un attīra organismu.

Ja tu ikdienā nedzer pietiekami daudz ūdens, ir laiks to sākt darīt. Sāc ar vismaz piecām glāzēm dienā, un tad daudzumu pakāpeniski palielini.

Uzstādi īstermiņa mērķus

Cilvēki, kuri sev neuzstāda mērķus, nereti gada beigās saprot, ka viņu gads nebija tik daudzsološs, kā viņi cerēja. Kaut kas pietrūka… Protams, viņi nespēj pateikt, kas tas bija, jo viņiem nebija skaidra mērķa.

Uzstādi lielo ilgtermiņa mērķi un vairākus mazus mērķus, kas tev liks domāt, ka lielais mērķis tiek sasniegts ātrāk.

Viedtālruņa laiku izmanto produktīvi

Šis nedaudz izskatās pēc koka ar diviem galiem. It kā, lai ikdienā vairotu produktivitāti, vajadzētu mazāk laika pavadīt pie telefona. Taču mūsdienās telefoni ir tik gudri, ka var palīdzēt mainīt dzīvi uz labo pusi. Cilvēki ar viedtālruņa palīdzību pelna naudu, viņi art ā palīdzību strādā, skatās iedvesmojošus video un vēl dara daudz ko citu.

Ēd veselīgi

Viens no iemesliem, kādēļ daudzi nejūt savā dzīvē piepildījumu, ir tāpēc, ka viņiem nav pietiekami daudz enerģijas. Visu laiku tikai sūdzamies, ka esam noguruši. Cilvēki saka, lai esam mazāk noguruši un lai esam produktīvāki, bet mēs nevaram, jo jūtam nogurumu.

Uzturam ir liela nozīme. Jo veselīgāka ir tava diēta, jo vairāk enerģijas tev ir. Tieši tik vienkārši. Ēd daudz augļu un dārzeņu un izvairies no cukura un sliktajiem taukiem.

Vairāk guli

Miegam ir liela nozīme. Tas ir laiks, kad organisms atjaunojas un uzlādējas. Protams, tas nenozīmē, ka ir jāguļ 12 vai 14 stundas. Pieradini savu organismu pie stabila 7-8 stundu miega katru nakti.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.