Attēls: Instagram.com/instafood_ru/

Sastāvdaļas:

  • 500 g svaigu, notīrītu garneļu
  • 1 tējkarote kukurūzas cietes
  • 1/3 tējkarote sāls
  • ¼ tējkarote maltu melno piparu
  • 3 ēdamkarotes eļļas
  • Lociņi
  • Vārīti rīsi
  • Saldēti dārzeņi (burkāni un zirnīši) vai svaiga paprika – pēc gaumes
  • 3 ēdamkarotes sojas mērces

Pagatavošana:

1.Traukā sajauc garneles, kukurūzas cieti, sāli un piparus. Atstāj uz 10 minūtēm.

2.Uzsilda pannu, uzlej eļļu, liek garneles vienā slānī. Apcep no abām pusēm, pēc tam pārliek atsevišķā traukā.

4.Atsevišķi apcep lociņus. Pievieno rīsus un kārtīgi samaisa. Rīsus izlīdzina pa visu pannu un gatavo pāris minūtes, regulāri apmaisot.

5.Aplej rīsus ar divām ēdamkarotēm sojas mērces un kārtīgi apmaisa.

6.Pievieno gatavus dārzeņus (pēc izvēles) un vēlreiz apmaisa.

7.Tad pievieno gatavās garneles un vēlreiz apmaisa. Nedaudz apcep rīsus, lai tie būtu pietiekami karsti. Tad, ja ir vēlme, pievieno vēl vienu ēdamkaroti sojas mērces. Pasniedz karstu.

Labu apetīti!

 

Autors: Dieviete.lv

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?