2.5 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Vīriešu trūkumi, par kuriem sievietei nevajadzētu satraukties un pārdzīvot

 

Mēs visi esam cilvēki un neviens nav ideāls. Uz kā balstās attiecības? Protams, uz mīlestības, bet mazāk svarīga nav sirsnība, otra cilvēka iepazīšana un spēja uz daudzām vīrieša īpašībām un darbībām raudzīties vieglāk.

Aizmāršība – Jā, jā, daudzas sievietes visu kārtīgi organizē un izplāno līdz pēdējai detaļai. Sieviete aiziet uz darbu, pirms tam un pēc tam parūpējas par bērniem un vēl mājās visus darbus apdara… Kad to visu lūdz izdarīt vīrietim, viņš var apjukt un kaut ko arī aizmirst. Tas tāpēc, ka vīrieša smadzenes ir „ieprogrammētas” uz plašāka mēroga lietām, nevis to, lai bērnam zeķes šodien būtu zilas, nevis zaļas. Viņš var labi tikt galā ar ģimenes budžeta plānošanu, lielo pirkumu veikšanu un ideju ģenerēšanu. Ja viņš ir noguris, viņš nespēj atcerēties visus sīkumus un nemaz to negrib darīt. Nepārmet viņam to, bet pasaki „paldies” reizēs, kad viņš palīdz.

Laika pavadīšana pie datora – Pārnākot no darba, vīrietis apsēžas pie datora, lai “atpūstos”. Bet kas ar salauzto slēdzi, kādēļ koridorā nedeg gaisma? Un kas darbosies ar bērniem? Vai tiešām internets ir svarīgāks par visu? Ko darīt? Ļauj viņam vienkārši izdarīt to, ko viņš vēlas, un tad vīrietis būs daudz pielaidīgāks attiecībā pret mājas soli. Skandāls no sērijas “arī es esmu nogurusi” nedos cerēto rezultātu. Izejiet uz kompromisiem. Tas, ka viņš katru vakaru tā pavada, arī nav normāli.

Vīrietis gultā ir kļuvis atturīgs – Tas ir normāli, ja ilgstošās attiecībās gultas dzīve vairs nav tāda, kāda tā bija attiecību sākumā. Ja viņš pēkšņi kļūst atturīgs, galvā var iemesties visādas domas. Rodas greizsirdība, strīdi, pārpratumi… Pamēģini izrādīt lielāku iniciatību, pārsteidz viņu vai vienkārši izrunājies par to, kas notiek. Varbūt viņam vienkārši ir tāds dzīves posms. Tāpat, kā tāds var iestāties arī tev.

Viņam ir savi noslēpumi – Sievietes dabā ir gribēt uzzināt visu par mīļoto un viņa dzīvi. Sievietes uztrauc, ja vīrietis kaut ko nepastāsta vai neatbild uz kādiem jautājumiem. Patiesībā vīrietis nerunā par lietām, kas viņam šķiet nenozīmīgas  vai arī tādām, kas nav domātas ģimenes sarunai. Arī sievietes visu nestāsta. Piemēram, sameloja vīram, ka darbā aizkavējās ilgāk, bet patiesībā ar draudzeni aizsēdējās kafejnīcā. Vīrietim arī laulības dzīvē ir nepieciešama sava privātā telpa, ko nepieciešams respektēt, lai nerastos sarežģījumi attiecībās.

Viņš neprot lūgt palīdzību – Pat tad, kad tā ir tiešām nepieciešama. Ja redzi, ka viņam kaut kas nav kārtībā ar veselību vai garastāvokli, pajautā tieši: ‘Kas noticis?”. Viņš pats nesāks stāstīt, bet, ja tu pajautāsi, var gadīties, ka saņemsi atbildi.

Viņš nav slikts tēvs – Reizēm varētu šķist, ka viņu neinteresē bērna atzīmes skolā, pamperu maiņa, došanās uz klases sapulci, un sievieti tas var kaitināt. Bet, vai viņš apmeklē dēla sporta sacensības? Viņš uzstāda bērniem šūpoles? Cep ar meitu smilšu kūciņas? It visā ir nepieciešams līdzsvars. Ir lietas, kas var interesēt, ir lietas, kas var neinteresēt. Tā vienkārši ir. Ja viņu neinteresē došanās uz klases sapulci, tad viņš vienkārši neies. Punkts.

 

Materiāli rakstam no portāla Yourtango.com

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.