1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Pavasaris ienes garderobē krāsas – aktuālākās modes tendences

 
Attēls: Publicitātes

Tāpat kā pavasarīgais laiks, arī jaunās sezonas kolekcijas jau ir klāt,kur dažādi audumi, krāsas un aksesuāri tiek miksēti mūsdienu un arī nedaudz retro interpretācijās. Lai neapjuktu no plašā piedāvājuma veikalu plauktos un vienmēr būtu modē, stiliste Kristīne Čakare sadarbībā ar t/c Domina Shopping piedāvā iepazīties ar septiņām galvenajām šī pavasara modes tendencēm.

 

Strīpas

Viena vai vairākas horizontālas, diagonālas, pārtrauktas un jo īpaši vertikālas strīpas, kas liks tavām auguma aprisēm izskatīties smalkākām. Strīpas ir šīs sezonas modes kliedziens ne tikai sieviešu modē, bet arī vīriešu pavasara kolekcijās.

Denims

Neskatoties uz dažādām inovācijām, jauniem audumiem un piegriezumiem,denima audums no modes neizies nekad. Denims jeb, kā ikdienā to saucas, džinsa audums tendenču lokā aktuāls ir katru gadu, taču šogad tā variācijas aplūkojamas teju visur. Mīksts, balināts, tumšs, gandrīz balts, fakturēts blokos – džinss šosezon nav apturams.

Attēls: Publicitātes

Kostīmi

Jaunajā sezonā uzvaras laurus plūc kostīmi. Kāpēc? Tie ir praktiski, ērti un izturējuši jau gadu simtus modes industrijā. Kostīmi it īpaši patiks tiem, kuri no rītiem nevar aši sagatavoties iziešanai, jo būs jau gatavs komplekts, kuru vilkt. Kā arī kostīmus var lieliski kombinēt ar dažādiem aksesuāriem. Atšķirībā no kleitām un kombinezoniem, kostīmu var dalīt un saskaņot ar pārējo drēbju skapi.

Rozā

No ultra-sievišķīgā līdz spilgti rozā krāsai. Tā var parādīties tikai vienā elementā vai, ja uzdrīksties, no papēžiem līdz pat matu bantei. Rozā ir sievišķās drosmes krāsa, un, bruņojusies tajā, tu noteikti tiksi pamanīta šajā pavasara/vasaras sezonā.

Attēls: Publicitātes

 

Turbāni

Vairākās modes pavasara/vasaras kolekciju skatēs dominēja specifiskas galvas segas – turbāni. Tie lieliski papildina koptēlu. Stila noteikumi paredz, katurbāns ir galvas sega, ko nav jānoņem iekštelpās. Līdz ar to tas ir lielisks veids, kā noslēpt ‘’slikto matu’’ dienu. Pāris veikli siešanas paņēmieni, un jebkura šalle īsā mirklī var tapt par šo aktuālo modes aksesuāru.

Maza izmēra somas

Kamēr pasaule gatavojas kārtējām karaliskās ģimenes kāzām, modes pasaule pievērš aizvien lielāku uzmanību angļu aristokrātu ārējam izskatam. Kā zināms, angļu karaliskā etiķete paredz neliela izmēra somas, un tās jau ir neatgriezeniski iegājušas nākamās sezonas tendencēs.

Pūkaini apavi

Jau pagājušajā sezonā manījām pūku elementus apavos. Šī gada pavasara/vasaras kolekcijās šis fenomens ir pacelts jaunā līmenī. Pūkainas augstpapēžu kurpes, pūkaini zābaki. Un pat iešļūcenes, kuras parasti nepiesaista uzmanību, ir izgreznotas ar strausa cienīgām spalvām. Pirmā ar šāda veida apaviem tika manīta slavenā dziedātāja Rihanna, savukārt, visiem pārējiem vēl sezona ir priekšā.

 

Autors: Domina Shopping 11.04.2018

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.