6.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Dienas smaids: Muļķīgi iemesli, kuru dēļ daudzi pāri strīdas

 

Ja jūs dzīvojat kopā ilgāk par vienu nedēļu, tad noteikti esat sakašķējušies (nopietni vai nenopietni) kāda no zemāk minētajiem iemesliem dēļ.

Guļamistabā

Temperatūras režīms – Tu uzvelc zeķes, bikses, džemperi un sāc meklēt ziemas mēteli, kad pēkšņi saproti, ka mājoklī visi logi ir pilnībā atvērti. Vai tieši otrādi – tu svīsti pat neko nedarot, kad saproti, ka mājās ir izslēgts kondicionieris. Acīmredzot, šis ļaundaris vēlas tevi sasaldēt vai izkausēt. Kā gan nelamāties?

Gaismas izslēgšana – Kad abi partneri ir ērti iekārtojušies gultā, ir grūti sarunāt, kuram ir jāpamet siltā „ligzdiņa”, lai izslēgtu istabā gaismu.

Krākšana – No vienas puses, cilvēks, kurš krāc, nedara to speciāli. Viņu ir grūti vainot. No otras puses, tu jau trešo stundu vārties pa gultu un domā, ko izdarīt, lai izslēgtu to kaitinošo skaņu.

Izmētātas mantas – Pat pacietīgākie pāri periodiski sastrīdas, kad kārtējo reizi paklūp aiz izmētātām zeķēm un čībām.

Mitrs dvielis uz gultas – Un, pie tam, partneris nenoliek to savā pusē, bet tavā pusē… Esi sveicināta gulēšana slabjā gultā!

Svešs modinātājs – Tu labprātāk vēlētos mierīgi pagulēt, nevis klausīties, kā gultas biedrs piecas reizes nospiež modinātāju „uz vēl piecām minūtēm”.

Virtuvē

Pēdējais gabaliņš – Tu nopirki kaut ko garšīgu divām personām – viens apēda savu daļu uzreiz, bet otrs ielika ledusskapī, lai apēstu no rīta. Ir viegli iztēloties partnera sašutumu, kad viņš no rīta atklāj, ka viņa porcija no ledusskapja ir jau pazudusi.

Viedtālrunis ēšanas laikā – Prātojot par idilliskām ģimenes vakariņām, tu diez vai iztēlojies, ka visi to dalībnieki ir ieurbušies savos telefonos. Mūsdienās pāriem, kuri strādā visu dienu, jau tāpat īsti nepietiek laika vienam otram, tāpēc tehnoloģijas var kļūt par iemeslu nopietnām domstarpībām.

Tukšs šķīvis ledusskapī – Kāds kārtējo reizi izēd ledusskapi, atstājot tajā tukšus traukus. Vai tiešām cilvēks domā, ka šķīvis pats nokļūs līdz izlietnei un pats nomazgāsies?

Viesistabā

Televizora skaļums – Viens no partneriem vēl joprojām nedzird, ko diktors runā, kamēr otrs baidās palikt kurls. Nav vienkārša situācija, bet kompromiss ir jārod.

Seriāla nodevība – Tu ar visiem spēkiem valdies, lai nenoskatītos jaunāko jūsu abu iecienītākā seriāla sēriju, bet pēkšņi uzzini, ka partneris to jau ir noskatījies bez tevis. Viņš ne tikai zina, kas notika epizodē, bet arī drosmīgi komentē notiekošo.

Vannasistabā

Zobupasta – Kāds nevīžīgi izspiež pastu, kāds aizmirst aizvērt vāciņu, kāds to visu laiku noliek citā vietā utt. Iemeslu pastrīdēties zobupastas dēļ ir daudz. Risinājums? Nopirkt katram pašam savu tūbiņu. Bet nav fakts, ka tas palīdzēs.

Poda vāks – Kam ir jāpaceļ un jānolaiž poda vāks? It kā jau abiem taisnība, bet strīdi par šo tēmu nebeidzas.

Tualetes papīrs – Jā, strīdam ir arī praktiski iemeslu. Piemēram, kāpēc cilvēks, kurš noplēsa pēdējo tualetes papīra loksni, neuzlika jaunu rulli? Un vispār, brīvajam galam ir jābūt pret sienu vai nost no sienas?

Mati uz ziepēm – It kā sīkums, bet var pamatīgi nokaitināt.

Internetā

Neveiksmīgas fotogrāfijas – Partneris kārtējo reizi ielika savā profilā fotogrāfiju, kuru tu labprāt iznīcinātu uz visiem laikiem.

Aizdomīgi „patīk” – Pat negreizsirdīgākajam cilvēkam var rasties jautājumi, ja partneris kādu dāsni „apdāvina” ar komplimentiem un „patīk” atzīmēm.

Kādu nieku dēļ tu esi strīdējusies? Pastāsti komentāros!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.