1.4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Par gludu un skaistu ādu – 10 skūšanās padomi

 

Mūsdienās reti kura sieviete izvēlas neatbrīvoties no liekā ķermeņa apmatojuma. Mūsdienās tas ir skaistuma un kopta ķermeņa standarts, tāpēc portāls „Beauty and Tips” ir sagādājis desmit padomus, ko ir vērts ņemt vērā, ja izvēlies skūties.

Pirms skūšanās krēma izmanto kādu eļļu – Tas ir viens no noderīgākajiem padomiem. Pirms skūšanās krēma lietošanas (vai vispār tā vietā) ieziet ādu ar savu iecienītāko ķermeņa eļļu. Tādējādi skuveklis netraumēs tavu maigo ādu un slīdēs vienmērīgāk.

Pamēģini vīriešu skūšanās putas – Jau sen ir skaidrs, ka par sieviešu skaistumkopšanas produktiem ir jāmaksā vairāk, nekā par vīriešu. Jā, smarža ne vienmēr var būt tā patīkamākā, bet vīriešu skūšanās krēms veic tieši tādu pašu uzdevumu, kādu veic sieviešu. Tikai maksā lētāk.

Regulāri maini skuvekli – Truls un nolietojies skuveklis noteikti novedīs līdz lielākām vai mazākām ādas traumām. Un lietot vecu skuvekli nav arī diez ko higiēniski. Maini savu skuvekli regulāri, lai sasniegtu maksimāli labu rezultātu. Parasti ir ieteicams vienu skuvekli neizmantot vairāk par 3-5 reizēm.

Noskrubē ādu – Pirms skūšanās noskrubē ādu, citādi atmirušās ādas šūnas sabojās skuvekli.

Padari ādu maigāku – Ja tu steidzies un vēlies ātri noskūt sausas ādas, gatavojies iegriezumiem, apsārtumiem un skuveklim, ko uzreiz varēsi izmest. Pamērcē savu ādu siltā ūdenī un tikai tad skujies.

Veic īsas kustības – Nemēģini noskūt kāju visā garumā ar vienu vilcienu. Veic vairākas īsas kustības, lai noskūtos kvalitatīvāk un drošāk.

Skujies matiņu augšanas virzienā un pēc tam pret to – Ja tev ir jutīga āda, tad skūšanās pret matiņu augšanas virzienā var raisīt kairinājumu.

Neskuj traumētu ādu – Ja tev ir gadījies traumēt ādu vai pārlieku to nosauļot, neskujies, kamēr tā zona nav pilnībā sadzijusi. Tu taču negribi papildus kairinājumu un infekcijas, vai ne?

Sasmērē traumas ar šia sviestu vai aukstu, svaigu gurķi – Ja pēc skūšanās āda šķiet sakairināta vai satraumēta, sasmērē to ar šia sviestu vai svaigi pagatavotu, aukstu gurķu pastu. Tas atvēsinās konkrēto ķermeņa zonu un mazinās apsārtumu.

Neiegādājies lētus skuvekļus – Jā, tie vispār nav lēti, bet arī lētākie nav variants. Tiem ir mazāk asmeņu, tie ātrāk nolietojas un sliktāk noskuj matiņus.

 

Kādi ir tavi skūšanās triki? Ieraksti komentāros!

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.