4 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

10 augi, kuri tavā mājā ienes pozitīvo enerģiju un veiksmi

 

Vai zināji, ka arī augi tiek uzskatīti par lieliskiem pozitīvās enerģijas avotiem, un daži no tiem spēj attīrīt mājokli no toksīniem? Mēs esam apkopojuši sarakstu ar augiem, kuriem būtu vērts pievērst uzmanību.

Spatifīla – Šis augs pieprasa regulāru uzmanību un rūpes, taču pretīm tas dod vēl vairāk. Spatifīla ne tikai izdaiļo mājokli ar savu kuplumu un zaļumu, bet arī attīra gaisu.

Palma – Palmas ir ne tikai skaistas un var izaugt lielas, bet tās arī lieliski attīra gaisu no ksilola un formaldehīda.

Rozmarīns – Šim augam ir lieliska smarža, tas attīra gaisu no toksīniem, uzlabo cilvēka atmiņas funkcijas un, pie tam, veicina mājoklī pozitīvās enerģijas kustību.

Orhideja – Nē, tas nav tikai skaists ziediņš un nakts „skābekļa balons” (jā, orhideju ir vērtīgi turēt tieši guļamistabā). Tā arī neitralizē kaitīgās vielas gaisā un palīdz labāk izgulēties.

Bambuss – Tas ir viens no populārākajiem Fen-šui simboliem. Tiek uzskatīts, ka, ja tev mājās ir bambuss, mājā būs arī laime, prieks, labklājība un enerģija. Starp citu, ja tev nepatīk veltīt daudz laika augu kopšanai, bambuss būs lieliska izvēle.

Krasula jeb naudas koks – Valda uzskats, ka šis augs ienes mājā bagātību un labklājību.

Fikuss – Šis augs nepieprasa īpašas rūpes, taču tam piemīt spēcīgas gaisa attīrīšanas īpašības.

Sanpaulija – Ja sekojam Fen-šui norādēm, tad sanpauliju mājās ir jānovieto mājokļa dienvidaustrumu stūrī. Tad mājokli gaida finansiālā labklājība un veiksme.

Parastā efeja – Simpātisks vijīgais augs, kurš aizgaiņā negatīvo enerģiju no mājokļa. It īpaši no guļamistabas. Efeja arī attīra gaisu no toksīniem.

Citrusa koki – Citroni, mandarīni un citi citrusa koki ir veselības un izaugsmes simbols. + Tie labi smaržo, tāpēc mājās vienmēr būs labs aromāts.

 

Materiāli rakstam no portāla „Homelife.com.au”

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.