-0.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Pārdomas: Viens no galvenajiem iemesliem, kādēļ attiecībās zūd dzirkstelīte

 

Romantiskās attiecības ir tik sarežģītas, satraucošas un brīnišķīgas… Tad, kādēļ tajās var zust sākotnējā dzirkstelīte?

Lielākajā daļā gadījumu šī pāreja ir tik pakāpeniska un nemanāma, ka tu vienkārši vari kādu rītu pamosties un saprast, ka jūsu attiecības vairs nav tādas, kādas tās bija. Kāpēc attiecības kļūst tādas… nekādas? Viss nonāk līdz tam, ka mēs katrs kaut kādā mērā esam vainīgi.

Varētu šķist, ka ir labi, mēs esam apmierināti ar attiecībām. Kur ir problēma? Tajā, ka tas ir saistīts ar komfortu, un tas nozīmē, ka arī ar slinkumu.

Daudzi pāri, kuri jau sen ir kopā, vienkārši ir pieraduši pie savām attiecībām, viņi jau pieņem viens otru kā kaut ko pašsaprotamu un kļūst slinki. Viņi grimst garlaicīgajā dzīves rutīnā un paredzamībā. Šādās attiecībās tiek zaudēta attīstība gan kopīga, gan personīga.

Pašiem ar sevi notiek tā: mēs sākam domā, ka „viņš saka, ka mīlēs mani tādu, kāda esmu, neatkarīgi ne no kā”. Tas, protams, ir brīnišķīgi, ja vien tu nesāc slinkot, nerūpēties par savu ārieni, nepārstāj darīt to, kas tev patiesi patīk un tu nezaudē pārliecību par sevi.

Tādas personīgās izmaiņas ir ļoti pamanāmas un atstāj iespaidu uz attiecībām. Kad tu zaudē pārliecību par sevi, tu zaudē arī pievilcību. Tagad tu paļaujies tikai uz vienu cilvēku, kura dēļ vari justies pievilcīga (un bez viņa tu tāda nejūties). Saproti?

Diemžēl, kad attiecībās jūs vairs nevēlaties vai patiesi neizvēlaties viens otru, bet meklējiet tikai vajadzību būt kopā, eiforija zūd. Rezultātā zūd spontānums, dzirkstele un, galu galā, arī laime.

Lai rutīna neievilktu jūs savos tīklos, ir pastāvīgi jāattīstās un jāpieliek pūles. Nepierodi pie komforta un paredzamībai, kuru daudzi jauc ar stabilitāti. Nezaudējiet romantiku. Pastāvīgi investējiet sevī un attiecībās.

Vienkāršāk sakot: mēs vairāk novērtējam to, kur ieguldām pūles. Kad mēs rūpējamies par kaut ko, mēs vairāk tam pieķeramies. Līdz ko mēs sākam nevīžīgi izturēties pret sevi un attiecībām, mēs no tām attālināmies.

Lai nezaudētu dzirksteli, ir pastāvīgi jāattīstās, jāaug, jāvelta laiks partnerim, jāparāda, ka tu audz kā personība. Vienmēr meklē jaunus veidus kā uzlabot un attīstīt jūsu attiecības. Saglabā kaisli pret dzīvi. Dzīve ir līdzsvars un nebeidzama izaugsme…

 

Materiāli rakstam no portāla „Power of Positivity”.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.