3.2 C
Rīga
otrdien, 23 aprīlis, 2024

Horoskops: Zodiaka zīmes, kuras pārlieku aizraujas ar alkohola lietošanu

 

Katram cilvēkam ir savas vājības. Kāds nespēj dzīvot bez datorspēlēm, kādam katru dienu gribas ēst čipsus, kāds smēķe… Taču, vai tu zināji, ka vājības spēj ietekmēt arī zvaigznes? Noskaidro, kuras zodiaka zīmes vairāk par citām aizraujas ar alkohola lietošanu.

Auns

Šīs ugunīgās zodiaka zīmes pārstāvji nereti alkoholu iepazīst jau agrā vecumā. Nereti tas notiek derību vai savas drosmes un brieduma demonstrēšanas rezultātā.

Alkoholu viņi izvēlas pašu stiprāko un ātras iedarbības. Līdz vidusskolas izlaidumam Aunam ir ne mazākā alkoholiskā pieredze. Izgaršoti ir gan smalki, gan māju darinājumi. Jā, viņš tiek uzskatīts arī par ballīšu pavēlnieku.

Dvīņi

Pirmo alkohola glāzi Dvīņi nobauda draugu ietekmes dēļ. Viņi baidās atteikt, tādējādi aizvainojot savus draugus. Viņi cenšas izdabāt un atbalstīt kompāniju.

Tikai problēma ir tāda, ka alkohols ātri uz Dvīņiem iedarbojas. Viņi sāk eksperimentēt ar dažādiem alkoholiskajiem dzērieniem. Izmēģina jauno, veido paši savas kokteiļu receptes. Tādējādi nevainīga interese pārvēršas par hobiju, pēc tam – par ieradumu. Lai gan viņi apsolās dzert alkoholu tikai svētku reizēs, viņi pamanās rast iemeslus svinēt katru dienu.

Skorpions

Alkohols piedēvē Skorpionam pārliecību par sevi un savu neatvairāmo dabu. Viņa „neskaidrā” devīze ir: „Es esmu pats pievilcīgākais un valdzinošākais cilvēks”. Apreibst gan viņš tikai pēc ilgāka laika un dzers arī visu to, ko dos.

Skorpioniem patīk dzert pašiem un piedzirdīt arī citus. Alkohola ietekmē zaudē paškontroli, rīko drāmas un flirtē pa labi un pa kreisi.

Zivis

Šīs zīmes pārstāvji vēlas redzēt dzīvi rozā toņos. Taču realitāte ir skarbāka. Pārnes viņi sevi uz ideālo pasauli ar alkohola palīdzību. Alkoholiskie dzērieni dāvā viņiem drošības sajūtu un apslāpē viņu pārdzīvojumus. Taču tas nemaz nav labi, jo reti kura Zivs prot apstāties pie vienas glāzes. Piedāvājums „iedzert vienu vīna glāzi par satikšanos” var beigties ar dzerstiņu vairāku nedēļu garumā.

Strēlnieks

Šiem jautrīšiem iemesls iedzert nav jāmeklē. Viņiem vienkārši patīk to darīt, jo tas ir garšīgi un jautri! Viņi stipro alkoholu var dzert litriem! Un tikpat daudz likt dzert arī apkārtējiem. Alkohols Strēlniekam ir spēcīgs dopings. Reibums piemetas ātri un stimulē piedzīvojumu meklēšanu. Strēlniekam vienkārši ir interesanti, kādus varoņdarbus viņš vēl paveiks pēc kārtējās glāzītes.

Par sekām Strēlnieks nedomā, tāpēc jau jaunības gados ar alkoholu aizraujas pārlieku daudz.

 

Materiāli rakstam no portāla „All Womens”.

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.