Attēls: Iamcook.ru/Lifehacker.ru

Sastāvdaļas:

  • 500 g biezpiena
  • 5 ēdamkarotes skābā krējuma
  • 160 g cukura
  • 90 g sviesta
  • 1 bundža konservētu persiku
  • 40 g cepumu
  • 2 ēdamkarotes kakao
  • Sauja ķiršu

Pagatavošana:

1.Ar mikseri sajauc biezpienu, 3 karotes krējuma, 100 g cukura un maisa, līdz rodas viendabīga masa. Persikus sagriež nelielos kubiņos, nedaudz atstāj dekorēšanai.

2.Izvēlētajā formā ieklāj pārtikas plēvi tā, lai formai pāri karātos malas. Ieliek tur nedaudz biezpiena krēma. Cepumus izmērcē persiku sīrupā un liek virsū krēmam. Tad pa virsu klāj nākamo krēma kārtu un izkārto daļu augļu. Atkārto slāņus tā, lai pēdējais ir cepumu slānis.

3.Apklāj torti ar pārtikas plēvi un liek ledusskapī uz visu nakti.

4.Glazūrai katlā sajauc atlikušo krējumu, cukuru un kakao. Gaida, līdz masa sāk vārīties.

5.Gatavo torti uzmanīgi ņem ārā no formas un gāž riņķī. Dekorē ar persika gabaliņiem, ķiršiem, kakao glazūru un sasmalcinātiem cepumiem.

Lai labi garšo!

 

Autors: Dieviete.lv

 
0 Comments

Leave a reply

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?