6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Horoskops: Kā uzvedas sieviete, kad ir iemīlējusies?

 

Mežāzis – Sieviete-Mežāzis ir vienkārša un augstu vērtē tradicionālās vērtības. Viņai svarīga ir ģimene, tāpēc vīrieti, kurš viņai ir patiesi iepaticies, viņa vēlēsies ar savējo iepazīstināt. Viņa arī vēlēsies iepazīties ar vīrieša ģimeni un uzzināt stāstu par bērnību.

Ūdensvīrs – Dažkārt ir grūti noskaidrot, vai Ūdensvīra sieviete ir iemīlējusies. Viņai patīk būt vienai, taču tas nenozīmē, ka vīrietis viņai nav vajadzīgs. Viņa parādīs savu interesi caur gatavību palīdzēt un cīnīties par vīrieti. Viņa ir optimistiski noskaņota pat tad, kad saka, ka vēlas pabūt viena. Šai sievietei ir jāļauj darīt savas lietas un ir jāatceras, ka viņa tāpat vienmēr būs līdzās.

Zivis – Ja sieviete-Zivis ir iemīlējusies, vīrietis kļūst par viņas prioritāti. Ja viņš vēlēsies viņas klātbūtni, viņa būs līdzās. Viņas dzīvē ļoti svarīga ir mūzika, tāpēc, ja viņa vīrietim parāda, ko klausās, viņš viņai ir svarīgs. Viņa ir maiga, intuitīva un centīga. Viņa meklē spēcīgu emocionālo saikni.

Auns – Ja sieviete-Auns ir aizrāvusies ar kādu vīrieti, viņš to pamanīs uzreiz. Viņa rūpēsies par sīkumiem un vēlēsies pārliecināties par to, ka viņš ir drošībā. Dažkārt viņa var apmulst un būt nepacietīga. Jo vairāk jūs viens otru iepazīsiet, jo ērtāk Auns jutīsies un ērtāk arī ģērbsies (jā, vienkārši krekliņi un bikses būs tieši laikā).

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.