1.1 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Kā vairot seksuālo pašpārliecinātību: 6 padomi kautrīgajām

 

Drosme un pašpārliecinātība ir kaut kas, pie kā daudzi ikdienā strādā. Parasti cilvēki runā par drosmi un pārliecību darbā un randiņos, bet, kas notiek ar gultas dzīvi? Seksuālā pašpārliecinātība padara mīlēšanās procesu baudāmāku, tāpēc seksologs Colby Marie Zongol portālam „Bustle” pastāstīja, kā ikviens no mums var kļūt par sevi pārliecinātāks.

Dari to, ko proti

Pat, ja tu šaubies par savām seksuālajām prasmēm, noteikti ir kaut kas, ko tu dari patiesi labi. Pieņemsim, tu neesi orālā seksa guru, bet lieliski proti kustināt gurnus, kad esi partnerim virsū. Vai arī tu sevi neuzskati par skūpstu meistaru, bet zini īstās vietas, kur glāstīt.

Protams, ļauties eksperimentiem arī vajag, bet tas nav jādara katru reizi. Akcentu tomēr liec uz to, ko proti patiesi labi, jo tad tu varēsi būt pārliecināta, ka iepriecini partneri.

Pamēģini kaut ko jaunu

Līdz ko jūti, ka vienu prasmi esi apguvusi līdz tādam līmenim, ka vispār vairs nesatraucies, sāc izmēģināt kaut ko jaunu – kaut ko, kur nejūties spēcīga un komfortabli. Nevajag uzreiz tiekties pēc izciliem rezultātiem. Praktizē jauno prieka pēc. Ir svarīgi dažādot scenāriju, lai process nebūtu tik paredzams un rutīnas pilns.

Smejieties

Prasmes visu neatrisina. Tas, kas padara seksu par patiesi labu, ir attieksme pret to. Ja tu vari izbaudīt procesu un pasmieties, kad kaut kas noiet greizi, panākumi būs tavās rokās.

Koncentrēties uz to, kas tev tavā ķermenī patīk

Var pastāvīgi domāt par saviem trūkumiem, bet daudz labāk ir novērtēt labumus. Tāpēc, raugoties spogulī, koncentrējies uz to, kas tev savā sejā un ķermenī patīk. Bet tam, kas ne visai patīk, centies pievērst pēc iespējas mazāk uzmanības.

Valkā to, kas vairo tavu pārliecību

Kad tev mugurā ir kaut kas, kas liek tev justies brīnišķīgi, tu automātiski jūties pašpārliecinātāka. Ja tev šķiet, ka tas sarkanais mežģīņu krūšturis liek tev izskatīties seksīgi, uzvelc to! Ja tev šķiet, ka jaunās smaržas liek tev justies neatvairāmai, uzsmidzini tās pirms došanās uz gultu.

Atkārto mantru

Lai patiesi līdz savam prātam aizgādātu informāciju par savu pašpārliecinātību, izdomā sev mantru, kuru atkārtosi. Atkārto to, skatoties spogulī, pieraksti frāzi dienasgrāmatā, pielīmē uzlīmi ar šo frāzi uz skapja durvīm… Jo biežāk to atkārtosi un redzēsi, jo vairāk tai ticēsi!

Uzdevums vairot seksuālo pašpārliecinātību šķiet grūts, taču, ja to sadala nelielos posmos un uzdevumos, viss šķiet daudz vieglāk. Kāds no tā visa ir labums? Līdz ko tu veiksmīgi palielināsu pārliecību par sevi gultā, pārliecība pieaugs arī citās dzīves jomās.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.