5.3 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Padomi, kā iemīlēties savā partnerī atkal un atkal – un tā katru dienu!

 

Ideālas attiecības – tā ir māka iemīlēties vienā un tajā pašā partnerī atkal un atkal. Taču, kā jau mēs zinām, attiecības ir arī darbs, jo medusmēnesis neilgs visu dzīvi. Dažkārt partneris var nokaitināt tik ļoti, ka mēs sākam šaubīties par savām jūtām. Tas nav nekas briesmīgs, un ilgstošās attiecībās tā var notikt. Kā iemācīties iemīlēties savā partnerī katru dienu atkal un atkal?

Liec akcentu uz pozitīvo

Negatīvisms var pavisam klusiņām iekļūt jūsu attiecībās. Tas, kas tev partnerī agrāk patika, tagad var sākt kaitināt. Lai katru dienu no jauna iemīlētos, sper soli uz sāniem un paraugies uz partneri no malas. Ko tu domā par cilvēku, ko mīli? Kas tevi viņā saista? Atceries visu labāko.

Katru dienu veltiet laiku kvalitatīvai komunikācijai

Komunikācija ir efektīvu attiecību atslēga. Ja pāris izvairās no problēmu risināšanas, attiecības „izkalst” un „bojājas”. Katru dienu atrodiet laiku sarunām. Pastāstiet par savu dienu, savām emocijām, savām sajūtām. Kad tu dalies ar savām jūtām, starp jums rodas kopības atmosfēra.

Izdari kaut ko, lai raisītu cilvēkā smaidu

Atceries, kā tev patika tava izredzētā smaids, kad jūs tikai sākāt tikties? Tas ir lipīgs un var likt taureņiem dejot. Lai no jauna iemīlēties, raisi partnerī smaidu! Izdari kaut ko, kas liks viņam kļūt jautrākam. Tas būs patīkami ne vien viņam, bet arī tev.

Dod sev iespēju nedaudz sailgoties

Visām attiecībām ir jābūt veselīgām robežām, un tas nozīmē, ka katram partnerim ir jāatrod laiks arī sev. Tā tu arī sailgosies pēc partnera un jums atkal būs par ko aprunāties. Pavadiet kādu laiku vienatnē, ar draugiem vai katrs ar savu ģimeni. Dodies izbraukumā, lai sajustu, cik ļoti partneris tev pietrūkst.

Flirtē

Kad attiecības ir jau ilgstošas, var gadīties aizmirst, kas ir flirts. Pastāvīgi atgādini partnerim to, cik viņš ir pievilcīgs un apburošs. Dienas gaitā flirtējiet, sūtiet viens otram mīļas un pavedinošas īsziņas. Tāds nedaudz muļķīgs, bet mīļš ieradums neļaus jūsu attiecībām ieslīgt rutīnā un pārvērsties par kaut ko pašsaprotamu.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.