13.5 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Baltā galdauta svētkos aicina uz brīvdabas kino un groziņu vakaru

 
Attēls: Publicitātes

Jau nākamajā nedēļā, 4. maijā, t/c Domina Shopping aicina ikvienu pievienoties Baltā galdauta svētku svinībām–brīvdabā baudīt latviešu kino pērles un izgaršot patiesi latviskus ēdienus, vērojot skaisto Rīgas panorāmu.

Par godu valsts svētkiem, pirmo reizi t/c Domina Shopping A jumta stāvlaukums pārvērtīsies par brīvdabas kinozāli ar 300 sēdvietām un lielu, baltu galdautu klātu galdu. Svinību dalībniekiem būs lieliska iespēja skatīties jaunas, bet jau ļoti iemīļotas latviešu simtgadei veltītās filmas – ‘’Vectēvs, kas bīstamāks par datoru’’ un ilgi gaidīto filmu ‘’Bille’’.

Baltā galdauta svētki nav iedomājami bez gardiem cienastiem, tāpēc pasākuma dalībniekiem būs iespēja baudīt lielveikala Maxima sarūpētus latviskus ēdienus. Taču vienlaikus visi ir aicināti ņemt līdzi arī “groziņus” ar sev tīkamiem gardumiem, lai svētki būtu ieturēti patiesi ģimeniskā gaisotnē un tiktu ievērotas Baltā galdauta svētku tradīcijas.

“Šis ir īpašs gads mūsu Latvijai – 100. pastāvēšanas gads kā vienotai tautai. Mēs vēlamies dāvāt kopā būšanas svētkus arī mūsu tirdzniecības centra apmeklētājiem un apkārtnes iedzīvotājiem, radot latvisku un ļoti draudzīgu, ģimenisku noskaņu. Esam pārliecināti, ka sanākšana vienuviet šajā dienā ir lielisks veids, kā atzīmēt valsts svētkus un sirsnīgi godināt mūsu tradīcijas,” stāsta Dina Bunce, tirdzniecības centra Domina Shopping direktore.

Pasākumā tiks sumināti arī Latvijas Tirgotāju asociācijas ilglaicīgie “Gada preces” laureāti. Daudzi no viņiem piedāvās degustēt desmitgades labākās preces no Latvijas.

Visi interesenti ir aicināti pievienoties Baltā galdauta svētkiem t/c Domina Shopping 4. maijā no plkst. 16:00 līdz 20:00 A jumta stāvlaukumā. Dalība pasākumā bez maksas. Ierašanās ar groziņiem.

 

Autors: Domina Shopping 26.04.2018

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.