1.1 C
Rīga
otrdien, 19 marts, 2024

Tu esi viena jau pārāk ilgi – pazīmes, kas par to liecina

 

Jā, protams, dažkārt būt vienai ir tiešām forši, taču dažkārt ir arī brīži, kad tu prātā lūdzies par to, lai kāds uzrodas un izbeidz tavu ģimenes locekļu mūžīgos jautājumus un mēģinājumus “sapārot” ar kādu no saviem paziņām. Portāls “Bolde” gan ir apkopojis pazīmes, kas liecina par to, ka tu viena esi jau pārāk ilgi.

Tev nav intereses dalīt savu gultu (ja nu vienīgi ar savu datoru). Mīļošanās un apskāvieni nakts laikā izklausās labi teorijā, bet prakse gan rāda, ka dažkārt tas var būt mokoši. It īpaši, ja vīrietis sagrib nakts laikā pamīlēties vai izgulties pa visu gultu kā jūras zvaigzne. Tu labāk jūties ar savu datoru, jo zini, ka tas tevi nepievils.

Tu necenties. Tu esi pārstājusi valkāt glītas kleitas un tu ej ārā no mājas bez grima un nekoptiem matiem. Pūles saposties tev šķiet kā īsts darbs, it īpaši, ja tu necenties atstāt uz kādu iespaidu.

Kad tavas draudzenes sūdzas par vīriešiem, tu no viņām izolējies. Tev vienkārši jau ir apnicis klausīties mūžīgajā čīkstēšanā par kārtējo neizdevušos randiņu.

Tu automātiski pieņem, ka tikšanās ar kādu ir bezjēdzīga. Tev vienkārši šķiet, ka ikviens pirmais randiņš pārvēršas par briesmām. Tu labāk izvēlies nemaz nesākt.

Neviens īsti tev vairs nejautā, vai tu ar kādu tiecies. Draugi neizprašņā, ģimene ir padevusies un pat friziere vairs nejautā, vai tu ar kādu tiecies.

Saderināšanās paziņojumi tevi vairs nesatrauc. Agrāk, kad kāds paziņoja par saderināšanos klātienē vai Facebook, tu satraucies par to, kāpēc tev tā nav. Pēc tam visi tie paziņojumi jau sāka šķebināt, bet tagad tev jau ir pilnīgi vienalga, kurš ar ko precas.

Mājdzīvnieks izklausās pēc laba plāna. Protams, tu vēl neesi gatava pārtapt par kaķu tanti, bet tas mazais patversmes sunītis izskatās tik jauks… Tev vienmēr būs kāds, kas sagaida mājās un sunītis nemaz neaizņem tik daudz vietas gultā.

Tev ir vienalga par saviem bijušajiem. Ja agrāk viņi tevi domās vajāja, tad tagad tu mierīgi vari izskatīt viņu sociālo tīklu profiles un vispār ne par ko nesatraukties.

Atzīsti – tu īsti nevēlies rast kompromisus. Tagad tu vari pati izlemt, kur doties ēst vakariņas, kā pavadīt nedēļas nogali ar draugiem, un tev nav sajūtas, ka tu vēlies kādam atskaitīties par to, ko dari.

Pavasaris tev vairs nepatīk. Tagad, kad ziema ir galā, uz ielām parādās daudz pārīšu, kas staigā apķērušies, un tas tev liek noskurināties. Tu zini, ka pagātnē tu arī to visu piedzīvoji, taču tad tas nešķita tik šausmīgi.

Tu nepucējies vīriešu dēļ. Kad tu saposies, lai dotos uz ballīti ar draudzenēm, tu izskaties tā, ka novērtēt to pratīs tikai sievietes. Tev ir sarkana lūpukrāsa, melna kokteiļkleita ar garām piedurknēm un augsto apkaklīti… Vīrieši to pratīs novērtēt? Diez vai. Bet tev ir vienalga, jo tu izskaties satriecoši!

Tu vairs neceri satikt jauku vīrieti. Katrs vīrietis, ar ko tu pēdējā laikā esi tikusies, ir vai nu sastapts online, vai nu trakā ballītē, kas nozīmē, ka tu jau esi pārstājusi cerēt sastapt kārtīgu un jauku vīrieti.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.