8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Horoskops: Vai tu spētu izdzīvot šausmu filmā?

 

Strēlnieks – Strēlnieks, kā likums, ir laimīgs cilvēks, kurš vienmēr tic visam labajam. Tas nozīmē, ka viņš aktīvi pārkāps novecojušos šausmu filmu likumus: nelieto alkoholu, neapmeklē skaļas ballītes, nelieto narkotikas un nenodarbojies ar seksu. Strēlnieks uzskata, ka bez baudām dzīve ir garlaicīga. Pat, ja šīs baudas var nelabi beigties.

Vērsis – Vērša ietiepīgums viņu arī pazudinās. Viņš uzstās, ka vienatnē viņš tiks galā labāk, lai gan drošāk tomēr ir palikt kopā ar pārējiem. Vērsis noliedz bīstamo situāciju un ir pārliecināts par savu taisnību, un šis skeptiskums viņam dārgi maksās.

Vēzis – Vēzis šausmu filmām ir pārāk jūtīgs un emocionāls. Kad šīs zīmes pārstāvis atklās savu draugu līķus, viņš sēdēs viņiem blakus, raudās, kliegs un cels paniku, kamēr slepkava lēnām piezagsies viņam klāt no mugurpuses. Tā vien gribas kliegt: „Bēdz! Raudāt varēsi vēlāk!”

Zivis – Pārlieku jūtīgās Zivis, kuras ir pilnīgi iegrimušas savā pasaulē, ne īpaši centīsies izdzīvot šausmu filmā. Viņas izvēlas izvairīties no stresa un tā vietā paliek savā mierīgajā pasaulē. Iedomājies, kā gleznotāju nogalina, kamēr viņš sēž pie sava mākslas darba. Viņš visticamāk būs Zivis…

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.