10 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Ja tu vēlies atrast mīlestību, meklē vīrieti ar piecām svarīgām īpašībām

 

Ja tu meklē attiecības, bet nezini, kādu vīrieti vēlies, izvēlies to, kuram vismaz ir zemāk pieminētās īpašības. Tas būs labs sākums…

Uzmanīgums

Vai viņš meklē līdzsvaru starp darbu un ģimeni?

Kad jūs esat jauni, jūs varat strādāt un veltīt viens otram laiku pietiekami daudz un līdzvērtīgi. Taču pēc tam, kad parādās bērni, viss strauji mainās, tāpēc, ja tavs partneris nespēj rast līdzsvaru starp karjeru un privāto dzīvi, kamēr jūsu dzīve vēl ir bezrūpīga, tad ir vērts satraukties. Izvēlies partneri, kurš apzinās prioritātes.

Neatkarība

Vai viņš ir harmonijā ar sevi?

Attiecībās ir viegli nogrimt un pazust, tāpēc ir svarīgi atcerēties par mīlestību pret sevi. Ja tavam partnerim tādas nav, tas var liecināt par zemu pašvērtējumu un novest pie tā, ka viņš piekritīs attiecībām attiecību dēļ, nevis jūtu dēļ.

Uzticība

Vai viņš tevi atbalstīs, neraugoties ne uz ko?

Esot ilgstošās attiecībās, mes dalāmies savos ikdienas pārdzīvojumos un piedzīvojumos ar tuvākajiem cilvēkiem. Un, lai gan ģimene un draugi mums vēl to labāko, viņi var arī neredzēt kopainu tavām attiecībām un dzīvei. Jā, viņi vēlas tevi pasargāt, brīdināt, uzraudzīt utt.

Vai tavs partneris nostāsies tavā pusē, neatkarīgi no tā, ko runā viņa radi un draugi? Vai viņš ieklausīsies svešā viedoklī, ignorējot savējo? Uzticīgi cilvēki ir īpaši. Viņi redz tevi tādu, kāda tu esi, un neļauj sociālajām normām un citu cilvēku viedokļiem tevi ietekmēt.

Humors

Vai viņš liek tev smieties?

Ne visiem ir humora izjūta un, protams, ne katrs spēs novērtēt partnera humoru. Laimīgākie pāri atrod iemeslu pasmaidīt un priecāties arī drūmos un saspringtos brīžos, liekot viens otram smieties nieku un muļķību dēļ.

Pāri, kuri kopā smejas, ir ciešāk saistīti viens ar otru un vieglāk pārdzīvo stresu un konfliktus.

Ziņkāre attiecībā pret tevi

Vai viņš ieklausās tevī? Vai viņš uzdod tev jautājumus?

Prasme klausīties partnerī un atbalstīt viņu ir ļoti svarīga. Labs klausītājs ir uzmanīgs, nepārtrauc un izrāda interesi par to, ko otrs runā. Tas norāda uz viņa ziņkārību, rūpēm un iecietību attiecībā pret tevi.

 

Materiāl rakstam no portāla „Bolde”

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.