Attēls: Instagram.com/cooking_mag

Sastāvdaļas:

  • 4 banāni
  • 4 ēdamkarotes brūnā cukura
  • 90 g sviesta
  • 4 ēdamkarotes medus
  • 120 g mandeļu riekstu
  • 400 g plombīra saldējuma
  • 4 ēdamkarotes kausētas šokolādes

Pagatavošana:

1.Banānus notīra, uz pannas izkausē sviestu. Tad sviestam pievieno brūno cukuru un izkausē arī to.

2.Banānus liek uz pannas, apcep pāris minūtes no abām pusēm. Pēc tam noņem no pannas, sadala gabaliņos un liek uz šķīvjiem.

3.Kamēr banāni dziest, uz tās pašas pannas apcep mandeles.

4.Uz atdzisušajiem banāniem liek virsū saldējumu, aplej ar medu, kausēto šokolādi un uzber mandeles.

Lai labi garšo!

 

Autors: Dieviete.lv

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?