8.2 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

Mirdzošas ādas noteikumi: kā rūpēties par sejas ādu 20, 30, 40 un 50 gadu vecumā

 

Sejas ādas kopšana 40-50 gadu vecumā

Runā, ka 40 gadu vecums ir otrā jaunība. Tā patiesi ir. Medicīna, kosmetoloģija, veselīgs dzīvesveids daudzām sievietēm ļauj izskatīties tikpat pievilcīgi, kā viņas izskatījās 20-30 gadu vecumā. Kā panākt tādu efektu?

1.Intensīvi mitrini ādu

Ar gadiem āda kļūst mazāk taukaina, tāpēc arī mitrumu noturēt tai kļūst grūtāk. Taču, kur trūkst mitruma, tur iestājas sausums, mikroplaisas, grumbas… Ādas mitrināšanai ir jābūt prioritātei.

Atsakies no sejas mazgāšanas ar ziepēm un citiem sausinošiem līdzekļiem. Pārej uz barojošām putām un pieniņiem vai micelāro ūdeni. Izvēloties dienas un nakts krēmu, arī izvēlies tos, kas maksimāli mitrina ādu.

2.Ādas kopšanā iekļauj salona procedūras

Pat, ja līdz šim tu lieliski esi tikusi galā arī bez tā visa. Ar laiku āda prasa lielākas rūpes un uzmanību, tāpēc mūsdienu kosmetoloģija piedāvā plašu pretnovecošanas procedūru klāstu un dara brīnumus. Pareizi piemeklēts pīlings, masāža un maskas liks tavai ādai mirdzēt.

3.Liec akcentu uz rūpēm par ādu ap acīm

Līdz ar vecumu āda ap acīm prasa arvien vairāk barošanas un mitrināsānas. Pat, ja tev šķiet, ka grumbiņu šajā zonā nav un arī tumšie loki „iet ar līkumu”, par rūpēm aizmirst nedrīkst. Visi nelabumi var piemeklēt ātri, un tad jau to labot būs daudz grūtāk un laikietilpīgāk.

 

1 KOMENTĀRS

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.