0.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

7 lietas attiecībās, par kurām nebūtu jāstāsta pat draugiem

 

Ir tēmas, ko draugu lokā var droši apspriest (un pat vajag), bet ir arī tādas, par kurām labāk lieki nerunāt. Tas visbiežāk attiecas uz romantiskām attiecībām.

Sekss

Nav svarīgi, vai gribas tev palielīties vai pasūdzēties, – tas nav jādara draugu lokā. Visticamāk tavi draugi grib arī turpmāk normāli, bez pārmetumiem un izbrīna skatīties tavam partnerim acīs, neatceroties par viņa radošajām pozām, intīmajiem tetovējumiem un seksuālajām fantāzijām.

Partnera neuzticība, kuru tu plāno piedot

Ja tu pamet cilvēku, kurš tevi piekrāpa, var nekautrēties un stāstīt draugiem, kas ir kas. Taču, ja tevī ir kaut kripatiņa vēlmes piedot un saglabāt attiecības, paņem pauzi un nevienam neko nestāsti. Tu, varbūt, arī atradīsi spēku piedot partnerim, bet tavi draugi nepiedos un atcerēsies par to vienmēr.

Aizdomas par neuzticību

Tev šķiet, ka partneris pēdējā laikā dīvaini uzvedas, ar kādu sarakstās vai aizkavējas darbā? Nevajag par savām aizdomām stāstīt draugiem. Pavisam iespējams tās ir nepatiesas aizdomas, bet draugiem tas jau būs pietiekami, lai uzskatītu vīrieti par krāpnieku.

Partnera personīgās problēmas

Lai arī kādā stadijā būtu jūsu attiecības, jūs tāpat esat divi atsevišķi cilvēki. Partnera problēmas ir viņa problēmas. Tu vari viņu atbalstīt, bet tev par to visu nav jāstāsta apkārtējiem. Pat, ja viņi var palīdzēt. Katrs liekais vārds padara tevi par banālu tenku vāceli. Lai partneris pats izlemj, kam stāstīt par savām neveiksmēm darbā, slimībām un vecāku problēmam.

Strīdi un sūdzības

Iespējams, tev šķiet, ka draugi tam arī ir domāti – lai būtu kāds, kam pasūdzēties. Taču noliec sevi viņu vietā. Ja tev kāds regulāri stāstītu kaut ko sliktu par cilvēku, tev noteikti ar laiku rastos jautājums – priekš kam turpināt šādas attiecības?

Ņemot vērā to, ka draugi dzird tikai tavu notikumu versiju, jautājums rodas vēl izteiktāks. Vēl nedaudz, un viņi sāks glābt tevi no šīm šausmīgajām attiecībām. Vai arī pārstās ar tevi kontaktēties, jo nevienam nepatīk ilgstoši klausīties svešā čīkstēšanā.

Sarakstes un fotogrāfijas

Ja tev gribas padalīties ar draugiem ar kādu sarakstes fragmentu vai smieklīgu fotogrāfiju, vispirms paprasi partnerim, vai to drīkst darīt. Ne visu cilvēki ir gatavi demonstrēt plašākai publikai.

Partnera vājības

Vājības padara mūs ievainojamus. Pat, ja draugi nekad neizmantos šīs vājības savā labā, tas tāpat ir nepatīkami, kad kāds stāsta par īpašībām, kuras labāk gribētos paturēt noslēpumā.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.