2.2 C
Rīga
trešdien, 24 aprīlis, 2024

Nepaliec nepamanīta – apģērbā izvēlies oranžo krāsu!

 

Vai tu kādreiz esi pievērsusi uzmanību tam, ka oranžā krāsa lieliski sader kopā ar daudzām citām krāsām? Veikalos var redzēt dažādus oranžos toņus – sākot ar ļoti spilgtiem un beidzot ar pavisam piezemētiem un „netīriem”. Svarīgi ir atrast tieši to toni, kas piestāvēs tev.

Labā ziņa ir tāda, ka tev pat nav jāpērk daudz oranžas krāsas apģērbu. Portāls „40plusstyle” ir apkopojis idejas, kā oranžo krāsu iekļaut ikdienas garderobē.

Kombinē oranžo ar neitrālo

Lielisks veids, kā ļaut oranžajai krāsai izcelties, nekonkurējot ar citām krāsām, ir kombinējot to ar neitrālas krāsas apģērbu. Oranžais lieliski sader ar melno, tumši zilo, miesas krāsas un bēšo. Oranžais piešķirs tavam tēlam rotaļīgumu.

Izvēlies rakstus

Ja tev patīk oranžā krāsa, bet nepatīk lauzīt prātu par tās iekļaušanu garderobē, izvēlies jau gatavus apģērbus, kuros ir oranžas krāsas raksti. Tas būs pietiekami, lai atsvaidzinātu koptēlu. Izvēlies kleitas blūzes, bikses vai pat somiņas!

Oranžais + violetais

Ja runājam par kontrastējošām kombinācijām, tad noteikti ir jāpiemin šī. Šeit svarīgi ir atcerēties koptēlā iekļaut arī kādu neitrālu apģērba vai aksesuāra gabalu – baltas vai miesas krāsas kurpes vai zelta rokassprādze ļaus tavam tēlam palikt neuzmācīgam.

Oranžais + kobalta zilais

Ja pieturēsies pie klasiska stila un formām vai „atšķaidīsi” šīs krāsas ar, piemēram, baltām biksēm, tēls būs interesants, bet „tīrs”un acīm tīkams.

Oranži aksesuāri

Neesi gatava lielām oranžās krāsas devām? Tad izvēlies aksesuārus – kurpes, somiņu, šallīti, rokassprādzi vai nagu laku. 🙂

https://www.instagram.com/p/BhfvwVShhbD/?tagged=orangefashion

Total look

Šeit daudz kas ir atkarīgs no noskaņojuma un gatavības izcelties pūlī. Ja tu nebaidies pievērst uzmanību, tad droši izvēlies visu apģērbu oranžos toņos. Protams, ideālā variantā būtu izvēlēties oranžu kleitu vai kombinezonu, kuram klāt piemeklētas miesas krāsas vai baltas kurpes un neitrāli aksesuāri.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.