Attēls: Instagram.com/cooking_mag

Sastāvdaļas:

  • 2 gurķi
  • 6-7 redīsi
  • Buntīte lociņu
  • 1 krūze graudaina biezpiena
  • Krējums – pēc gaumes
  • Sāls un pipari – pēc gaumes

Pagatavošana:

1.Gurķus nomazgā, nomizo un sagriež. To pašu izdara ar redīsiem.

2.Lociņus sasmalcina.

3.Liek visas sasmalcinātās sastāvdaļas traukā, biezpienu sajauc ar krējumu un pievieno dārzeņiem. Pēc garšas pievieno piparus un sāli.

4.Visu kārtīgi samaisa, pasniedz uzreiz vai ieliek uz brīdi ledusskapī.

Lai labi garšo!

 

Autors: Dieviete.lv

 
0 Komentāru

Komentēt

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?