0.3 C
Rīga
sestdien, 20 aprīlis, 2024

Kā attīstīt sevī sievišķību un seksualitāti? 7 efektīvi veidi

 

Sieviškība un seksualitāte – tas visbiežāk ir sistemātiska darba ar sevi rezultāts. Par tādām sievietes nepiedzimst. Par tādām kļūst. Tāpēc, ja tevī ir radusies vēlme sevī šīs īpašības attīstīt, ieklausies portāla „Flytothesky” sagatavotajos padomos.

Iznīcini savus kompleksus

Pirms ķeries klāt sievišķības ieaudzināšanai, ir nepieciešams pastrādāt ar savu pašvērtējumu un iznīcināt jebkurus kompleksus, kas raisa nepatiku pret sevi. Nav iespējams justies pievilcīgai, vēlamai un seksīgai, ja atspulgs spogulī raisa tevī paniskas bailes vai provocē riebumu pret sevi. Pievilcīgas sievietes gan rūpējas par sevi, gan piever acis uz trūkumiem un dromsīgi akcentē savas pilnības.

Strādā pie komunikācijas

Patiesa sieviete komunikācijā vienmēr ir patīkama, viņas runa ir mierīga un saprotama, viņa nepārtrauc sarunu biedru, nepaaugstina balss toni, viņā gribas klausīties vēl un vēl. Ar tādu sievieti ir patīkami būt kopā un ir viegli komunicēt par jebkuru tēmu.

Iemācies valdīt pār savu ķermeni

Gan jau tu esi pamanījusi, cik sievišķīgi un „garšīgi” izskatās dejotājas. Pie tam, viņu pievilcība nemaz nav atkarīga no ārienes un parametriem. Sieviete, kura prot vadīt savu ķermeni, vienmēr ir sievišķīga un seksuāla. Viņas žesti ir plūstoši un precīzi, manieres – izsmalcinātas. Kad tu iemācīsies valdīt pār savu ķermeni, tu izmainīsies līdz nepazīšanai. Pat tavs skatiens kļūs pašapmierināts un rotaļīgs.

Lutini sevi un savu ķermeni

Iztēlojies, ka tavs ķermenis ir dārga automašīna, kura pieprasa ieguldījumus un kvalitatīvu apkalpošanu. Netaupi uz kosmētiku un sevis kopšanas procedūrām. Ja tagad tev nav iespējas apmeklēt skaistumkopšanas salonus, rūpējies par sevi mājas apstākļos. Tas piešķirs tavam organismam tonusu, bet tev – pārliecību par sevi.

Esi atvērta pret vīriešiem

Lielākā daļa vīriešu tiecas pēc atvērtām sievietēm. Kā tādai kļūt? Pavisam vienkārši! Esi draudzīga un atsaucīga, nebaidies interesēties par vīrieša dzīvi un lūgt viņam palīdzību, ja tā ir nepieciešama. Tas nav nekas apkaunojošs un nosodāms.

Iemīli svārkus un kleitas

Lai arī cik skaisti un stilīgi izskatītos bikses, svārkos un kleitās sieviete vienmēr izskatīties elegantāk un sievišķīgāk. Protams, nav sevi jāmoka, ja šie apģērba gabali nepatīk, un nav jāsaldējas ziemas salā. Taču, kad ārā ir saulains un silts laiks, neatsakies no gaisīgas kleitas uzvilkšanas.

Valkā sarkanas krāsas apģērbu

Jau sen ir pierādīts, ka sarkanas krāsas apģērbs stimulē sievietes seksualitāti un vairo pašpārliecinātību. Tomēr, ja sarkanā apģērbā tu jūties neērti, valkā to zem apģērba. Sarkana apakšveļa arī lieliski paveiks savu darbu.

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.