Attēls: Ricardocuisine.com/ Lifehacker.ru

Sastāvdaļas:

  • 400 g makaronu
  • 1 dzeltenā paprika
  • Sāls, melnie pipari un sīpolloki – pēc garšas
  • Nedaudz olīveļļas un sviesta
  • 3 tomāti
  • 200 g spinātu
  • 450 g biezpiena
  • Nedaudz parmezāna siera

Pagatavošana

1.Izvāra makaronus sālītā ūdenī. Nolej ūdeni, pieliek nedaudz sviesta un kārtīgi samaisa.

2.Uzsilda pannu uz vidējas uguns. Sagriež bekonu mazos gabaliņos un apcep. Tad noliek uz papīra salvetes.

3.Nedaudz palielini uguni un uz tās pašas pannas liek gabaliņos sagrieztu papriku un sasmalcinātos sīpollokus. Pievieno sāli un piparus un cep, līdz gatavs. Pievieno tomātu kubiņus, sasmalcinātus spinātus un apcep vēl pāris minūtes.

4.Pievieno dārzeņiem makaronus un biezpienu, samaisa un kārtīgi uzsilda. Pirms pasniegšanas uzber rīvētu sieru.

Lai labi garšo!

 

Autors: Dieviete.lv

 
0 Comments

Leave a reply

Dieviete.lv,  noteikumi, ētikas kodekss, [email protected] 2019

+371 66 66 00 22  Valguma iela 31a, Rīga.

or

Log in with your credentials

Forgot your details?