1 C
Rīga
piektdien, 19 aprīlis, 2024

Maija tievēšanas maratons – pieci pārtikas produkti, kuri būs lielākie palīgi

 

Siltais un vasarīgais laiks mūs ir pārsteidzis nesagatavotus jau maijā, tāpēc daudzas sievietes meklē ātrākos un efektīvākos veidus, kā tikt vaļā no ziemas laikā uzkrātajiem liekajiem kilogramiem. Tu arī esi gatava uzsākt maija skaistuma un tievēšanas maratonu? Portāls „All Womens” iesaka piecus pārtikas produktus, kuri būs lielākie palīgi:

Gruķi

Gurķu ”detox” efekts neraisa nekādas šaubas. Maz kaloriju, ātra uzsūkšanās, viegla produkta pārstrāde – tie ir patīkamie bonusi, kuri padara gurķi par vienu no obligātajām tievēšanas dienasgrāmatas sastāvdaļām.

Kā to iekļaut ikdienas uzturā? Pievieno pavasara zaļumu salātiem,  papildini ar nelielu daudzumu olīveļļas un citrona sulas. Var pievienot arī enerģiju vairojošajiem spinātu un avokado smūtijiem. Ja gribi pavisam ātru variantu, tad lieto to kā veselīgu un svaigu uzkodu!

Tomāti un mīkstais siers

Vitamīnu, mikroelementu un vērtīgo olbaltumvielu kombinācija ir tieši tas, kas organismam ir vajadzīgs, lai atjaunotos un normalizētu vielumaiņas procesus. Iekļauj savā uzturā tomātus, pievieno dažus gabaliņus fetas vai kazas siera vai vājpiena biezpienu. Tādējādi tu remdēsi savu izsalkumu, bet tas nepārvērtīsies par liekiem centimetriem vidukļa apvidū.

Vari taisīt salātus, ēst kopā ar šķēli graudu maizes vai pagatavot pavasarīgu krēmzupu.

Dateles un vīģes

Kā gan iztikt bez saldumiem? Viegli! Aizvieto tos ar vērtīgiem žāvētajiem produktiem. Dateles un vīģes uzlabo vielmaiņas darbību un normalizē cukura līmeni asinīs.

Vari ēst šos produktus kā uzkodu, vari sagriezt uz pusēm un papildināt ar riekstiem. Viegls, veselīgs un diētisks desertiņš gatavs!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.