6.8 C
Rīga
ceturtdien, 25 aprīlis, 2024

Horoskops: Maija mēnesī dzimušo Vēršu un Dvīņu gaišās un tumšās puses

 

Dzimšanas mēnesis noteikti atstāj iespaidu uz katru cilvēku. Maija mēnesī satiekas divu zodiaka zīmju pārstāvji – Vērši un Dvīņi-, un katram no tiem ir savas gaišās un tumšās personības puses.

VĒRSIS

Maija Vērša plusi

Dāsnums – viņiem ir patiesi plaša sirds. Ja tev ir kāda problēma, nekautrējies doties pēc palīdzības pie vērša. Viņš darīs visu, ko spēs, lai palīdzētu.

Mērķtiecīgums – Jā, viņš ir arī entuziastisks un izlēmīgs. Viņš neatmesīs ar roku darbam, kamēr to nepabeigs vai vismaz nesasniegs kādu progresu.

Reālisms – Viņš domā ar prātu un stingri stāv uz zemes. Maijā dzimušajiem Vēršiem reti ir tendence lidināties pa mākoņiem.

Jūtīgums –  Viņi, nepārprotami, ir sarežģīti cilvēki ar ļoti jūtīgu un romantisku auru. It īpaši tas attiecas uz sievietēm.

Maija Vērša mīnusi

Materiālisms – Pirkumi viņiem ir patiess prieks. Viņi mīl greznību un tiecas tērēt tai visus savus līdzekļus.

Slinkums – Tā ir viena no sliktākajām viņu īpašībām. Maija Vērši, neapšaubāmi, pabeigs darbu, taču nereti izvēlēties vilkt garumā. Ja tas viņus vispār neinteresē, viņš ātri vien zaudē motivāciju.

Ievainojamība – Vērsis viegli var pārdzīvot nevainīgu rīcību vai vārdu dēļ, tāpēc labāk būtu divreiz padomāt, pirms viņam kaut ko teikt vai darīt. Viņš nereti noslēdzas sevī, ir jūtīgs un ievainojams.

Neizlēmīgums – Šī ir vēl viena viņu īpašība, ar kuru ir jāuzmanās. Nepārliecinātība un nosliece uz šaubīšanos var būt bīstama. Rezultātā maija Vērši pieņem nepareizos lēmumus ar ne tām patīkamākajām sekām.

 

3 KOMENTĀRI

  1. Man tåds ir zinåms!
    Slinks,melīgs,,,,gari nagi,, . Ja cīnīsies pret viñu par taisnību, atriebsies ….

  2. Kad valsts såks domåt,ko darīt ar daudzdzīvoklju måju ūdens izzadzėjiem,kamer pårėjie måjas iedzīvotåji sedz ūd., starpību!?

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.