9.6 C
Rīga
piektdien, 29 marts, 2024

2018.gada peldkostīmu mode – ko šosezon redzēsim pludmalē?

 

Ja tu aktīvi seko līdzi modes pasaulē notiekošajam, tad ir skaidrs, ka arī pludmales tērpu aktualitātēm ir jāpievērš uzmanība. Kas šogad ir modē?

Viendaļīgais peldkostīms

Arī pavisam vienkāršs un vienkrāsains viendaļīgais peldkostīms izskatās labi, un tam nav nepieciešamas papildus dekorācijas. Izvēloties krāsu un rakstu, pievērs uzmanību zig-zag rakstam. Tas šosezon ir modē.

Viendaļīgais peldkostīms ar jostu

Tāda dekoratīvā jostiņa (vai tikai tās zīmējums) vizuāli padara vidukli šaurāku. Un tas ir jauks akcents.

Krāsu bloki

Tas var būt peldkostīms divās krāsās, tās var būt vairāku spilgtu krāsu kombinācijas, tas var būt klasisks melnbaltums. Svarīgi ir kontrasti un noteiktas līnijas!

Peldkostīms sportiskā stilā

Sauļoties tādā nav labākais variants. Tas drīzāk ir apģērbs, kurā spēlēt pludmales volejbolu, vizināties ar ūdensmotociklu vai izcelt savu sportisko figūru.

Peldkostīms ar volāniem

Maigi un romantiski. Lai pastiprinātu efektu, izvēlies siltos toņus.

Peldkostīms ar bantīti

Pavisam vienkāršs veids, kā jebkuram peldkostīmam piešķirt „odziņu” un koķetīgumu. Labs variants tām dāmām, kuras necenšas piesaistīt sev lieku uzmanību, taču tāpat vēlas akcentēt savu sievišķīgumu.

Neona krāsas

Šādi peldkostīmi neizzūd no modes jau vairākas sezonas. Pludmales sezona pieprasa spilgtumu. Ja tev patīk izcelties, tad droši izvēlies neona toņus.

Balts peldkostīms

Lielisks veids, kā akcentēt iedegumu. Šāds peldkostīms „nošauj vairākus zaķus ar vienu šāvienu” – vizuāli slaidina (spilgti baltais pievērš uzmanību, bet figūras nepilnības paliek otrajā plānā), izskatās vienkārši un reizē arī sievišķīgi.

Ģeometriskas figūras un izgriezumi

https://www.instagram.com/p/BivCRQZnSA3/?tagged=whitebikini

Peldkostīmi ar spilgtām, ģeometriskām figūrām jau sen ir modē. Šosezon dizaineri gan ir vairāk pacentušies un šīs figūras un krāsām ir pārnesuši uz audumu. Taisni izgriezumi un pinumi ir sezonas aktualitāte. Protams, arī iedegums izveidosies ne visai skaists, bet… kāpēc nevilkt, ja patīk?

 

Materiāli rakstam no portāliem „The Every Girl”, „Popsugar”, „Stylecaster”

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.