12.6 C
Rīga
ceturtdien, 28 marts, 2024

Ja ar bērniem plāno apmeklēt Disnejlendu, sagatavojies laicīgi (+VIDEO)

 

Ceļojums uz Disnejlendu Parīzē nebūtu pilnīgs bez parādes skatīšanās. Ja tev pašlaik nav iespējas aizdoties uz turieni, lai apskatītu šo populāro izklaidi dzīvajā, noskaties Dieviete.lv sagatavoto video!

Šādai parādei ir jāsagatavojas ne vien varoņiem, bet arī skatītājiem (ja gribi labu redzamību). Kad izklaides parkā ir daudz cilvēku, daži vietu parādes baudīšanai ieņem jau vairākas stundas pirms tās sākuma. Tā ir viena no populārākajām izklaidēm, kuru gaida ikviens Disnejlendas apmeklētājs – gan liels, gan mazs.

Daži padomi veiksmīgākam Disnejlendas apmeklējumam:

-Sagatavo bērnus laicīgi. Vēl mājās esot, parādi viņiem video no Disnejlendas, lai viņi varētu saprast, uz kurieni tieši dodas un kas viņus tur sagaida. Tā arī var saprast, kas viņus vairāk interesē.

-Atpūtas parka darba laiks ir no 10 līdz 23 katru dienu, taču ierasties var jau 9:30, lai parkā varētu iekļūt mierīgi un bez rindas.

-Biļetes pērciet internetā. Tā sanāks gan ietaupīt, gan izvairīties no rindām pie kases. Tikai uzmanies, lai nenopērc darba dienu ieejas biļeti brīvdienas apmeklējumam.

-Dodoties uz parku, velciet ērtus apavus un, ja negribas maksāt lielu naudu par ēdienu, paņemiet līdzi arī to.

 

Kā Tev patīk šāda parāde? Padalies ar savām domām komentāros!

 

Autors: Dieviete.lv

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your comment!
Please enter your name here

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.