21 C
Rīga
pirmdien, augusts 10, 2020

Recepte: Svaigas zemenes ar šokolādes krēmu

 

Attēls: Publicitātes

Ja esi steigā, bet pirmie viesi jau klauvē pie durvīm – restorāna “Piramīda”  šefpavārs Artūrs Brucis iesaka pēdējā brīža glābiņu – svaigas zemenes ar šokolādes krēmu. Ātrs, bet ne mazāk gards saldais ēdiens, ko likt galdā. Tikai trīs sastāvdaļas un gatavs!

Izejvielas sešām porcijām

250 grami zemenes, smalki sagrieztas

Krēms:

300 ml saldais krējums

50 grami šokolādes – tumšā vai gaišā – pēc ieskatiem

Pagatavošana:

Krēms:

Saputojiet saldo krējumu, izkausējiet šokolādi un pievienojiet iegūtajam krēmam, saimaisiet.

Servē:

Izvēlēties savai gaumei un iespējām atbilstošus trauciņus, piemēram, burciņas, stikla glāzes, māla podiņi, kuros lieciet kopā zemenes un saldo krēmu. Papildus variet izmantot šokolādes skaidiņas, kaltētus banānus u.c.

 

Autors: Radisson Blu Latvija 15.05.2018

 

TAVS KOMENTĀRS

Please enter your name here
Please enter your comment!